Grad Vesti Zrenjanin

Ekipe „Čistoće“ redovno na terenu, ovo je uređeno prethodnih dana (Foto)

ekipe čistoće

Ekipe „Čistoće i zelenila“ iz Zrenjanina intenzivno rade na uređenju grada, saopštilo je danas ovo komunalno preduzeće.

 

Početkom nedelje, radnici „Čistoće“ su sredili kružne tokove prema Ečki, gde su postavljali sitan kamen, i kod Vatrogasnog doma, gde je postavljen malč. Uređenje ove druge površine biće završeno postavljanjem sitnog kamena.

 

– Pokošene su zelene površine u naselju Putnikovo, kod „Alternative“, u ulicama Majora Gavrilovića, Cara Dušana i Miletićevoj, kao i prema Aviv Parku. Uređene su i zelene površine duž biciklističke staze prema Aradcu, do kružnog toka, kao i biciklističke staze prema Ečki i Mihajlovu. Naši radnici pokosili su i zelene površine u Lovačkom domu u Mihajlovu. Tamo će se za „Dane piva“ održati takmičenje u kuvanju gulaša – navodi Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Pročitajte još: Vremenska prognoza portala VojvodinaMeteo za predstojeći vikend

 

Tančić dodaje da se kose i zelene površine u naselju Bagljaš, zatim duž obale Begeja, ispred Muzeja piva… Takođe, pokošena je trava na Mužljanskom, Reformatorskom i Jevrejskom groblju. A ovaj posao je započet i na Kataličkom groblju, gde se i sanira trotoar.

 

– Ekipe „Čistoće“ orezale su grane na stablima u Čokliget i Plankert parku. Bile su angažovane i u ulicama Petra Drapšina i Pančevačkoj. Povodom manifestacije „Dani piva“, radnici našeg preduzeća rade i na uređivanju svih prilaza gradu, kako bi grad bio čist i uredan – ističe Tančić.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM