Grad YSLAJDER

DVE ZNAČAJNE INVESTICIJE NA TERITORIJI MZ „SAVA KOVAČEVIĆ“

prodaja građevinskog zemljišta

ZRENJANIN – Dve značajne investicije očekuju se na teritoriji Mesne zajednice „Sava Kovačević“ u ovoj godini, najavio je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, na svečanosti održanoj povodom Dana ove mesne zajednice.

 

 

– Kada Savet MZ ima inicijativu i ideju, onda je sigurno i mnogo lakše na teritoriji te mesne zajednice rešavati određene probleme, bilo da su komunalne prirode, ili su u pitanju infrastrukturni ili neki drugi projekti. Ono što nas očekuje u 2018. godini su, pre svega, dve značajne investicije na teritoriji mesne zajednice – prva je rekonstrukcija Barske ulice, koja znači bolje povezivanje s centrom grada i koju grad realizuje u saradnji s Ministarstvom privrede – kazao je Santovac i dodao da drugim projektom počinje realizacija nečega što je zahtevano godinama, pa i decenijama unazad.

 

– To je izgradnja pravoslavnog hrama. Srpska pravoslavna crkva konkurisala je za dodelu građevinskog zemljišta na teritoriji Mesne zajednice „Sava Kovačević“, na nedavno okončanom konkursu. Očekujemo da o tome ubrzo odgovarajuću odluku donese Gradsko veće i da se gradonačelniku omogući da potpiše ugovor o tome s episkopom banatskim Nikanorom – kazao je zamenik gradonačelnika i izrazio je očekivanje da bi u toku godine mogla početi i izgradnja crkve.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM