Grad YSLAJDER

DEO RAČUNA ZA JANUAR SA ŠTAMPARSKOM GREŠKOM

JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Prvog februara počela je podela januarskih računa u gradu za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona završi do 9. februara, a za sela su računi dostavljeni pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.

 

januarski-racun-sa-greskom

 

Na računima za korisnike u kolektivnom stanovanju i u malim kućnim savetima došlo je do greške tokom štampanja i to u zaglavlju računa u delu koji se odnosi na godinu izdavanja računa (JANUAR/2017. umesto 2018. godine), i na mesec obračuna stanja vodomera (od 01. 04. 2017. do 01. 05. 2017. umesto 01. 01. 2018. do 01. 02. 2018. godine).

 

„Napominjemo da su greške tehničke prirode i da korisnici slobodno mogu da uplate račun jer je obračun na računu tačan, a na osnovu poziva na broj uplata će biti knjižena za januar 2018. godine. Ispravljeni novi računi za pomenute korisnike su već u štampi i u narednim danima biće im dostavljeni na kućne adrese sa obaveštenjem na poleđini računa o nastaloj grešci tokom samog štampanja. Naglašavamo da će obračunata kubikaža na ispravljenom računu biti ista kao na računu sa štamparskom greškom, a samim tim i ukupni fakturisani iznos za usluge našeg preduzeća, pa je potrebno obaviti uplatu po samo jednom od dva dostavljena računa“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Računi za januar biće dostavljeni i na adrese 4.200 dosadašnjih samočitača. Svi dosadašnji samočitači koji su prijavili stanje vodomera fakturisani su na osnovu javljenog stanja, dok samočitači koji to nisu učinili na računima imaju samo naknadu za fiksni deo za priključak, a akontativno će biti zaduženi na računu za februar.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz