Grad

„DANI PIVA“ POTUKLI SVE REKORDE

ZRENJANIN – Iako svi računi još nisu svedeni, već sada se može reći da su „Dani piva“ postali samoodrživa manifestacija, jer su praktično od zakupa tezgi pokriveni nastupi svih ovogodišnjih izvođača, koji su ukupno koštali oko 12 miliona dinara, bez PDV-a, saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Čedomir Janjić i Zoran Ljubotina
Čedomir Janjić i Zoran Ljubotina

Sumirajući rezultate upravo završenih, 31. po redu „Dana piva“, Janjić je kazao da je prema prvim procenama manifestaciju, koja je ove godine trajala šest dana, posetilo blizu pola miliona ljudi.

– Oboreni su svi rekordi, o čemu smo prethodnih godina mogli samo da sanjamo. Sa sigurnošću možemo da kažemo da su „Dani piva“ jedna od najboljih manifestacija u Srbiji, koja je protekla bez ijednog incidenta – izjavio je Janjić.

Gradonačelnik je podsetio da je koncert Zdravka Čolića na Trgu slobode potukao sve rekorde i da je to i bilo očekivano, a naglasio je i da je nastup Zrenjaninske filharmonije opravdao sva očekivanja.

– Trudili smo se da za obezbedimo više od 1.000 stolica za publiku, na koncertu Zrenjaninske filharmonije, a i to je ispalo malo. Kada preko 15.000 posetilaca dođe na koncert filharmonije, na Trg slobode, onda je to zaista za svaku pohvalu – napomenuo je Janjić.

V.d. direktora Turističkog centra grada Zrenjanina Zoran Ljubotina ocenio je da su organizatori „Dana piva“ veoma visoko podigli standarde i da su komentari publike i gostiju koji stižu do njega izuzetno pozitivni.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.