Grad Vesti Zrenjanin

Čišćenje i pranje gradskih ulica se obavlja i u vreme vanrednog stanja

pranje gradskih ulica

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina otpočelo je intenzivno pranje gradskih ulica, kako je to planom i programom predviđeno. Čišćenje i pranje gradskih ulica se obavlja noću, u periodu od 20 časova do 4 sata ujutru.

 

“U Službi higijene preduzete su sve bezbednosne mere u cilju zaštite zaposlenih i građana”, saopšteno je iz ovog preduzeća.

 

“Čistoća” je ujedno apelovala na Zrenjanince da i u vreme vanrednog stanja vode računa o čistoći grada i savesno odlažu smeće.

 

“Molimo vas da ne ostavljate oko kontejnera komunalni kabasti otpad u koji spadaju šut, dotrajala bela tehnika, stari nameštaj i drugo, kao ni baštenski otpad, kako ne bi došlo do stvaranja mini divljih deponija. Samim tim pomoći ćete nam da naš grad održimo čistim i bezbednim. Odlaganjem komunalnog kabastog otpada oko kontejnera otežava se pristup radnicima i kamionima da ih isprazne”, objašnjavaju u JKP “Čistoća i zelenilo”.

 

Pročitajte još: AS Maxi taksi spreman da radi i u vreme vanrednog stanja

 

Ovo preduzeće podseća građane da je odlaganje komunalnog kabastog otpada na gradsku deponiju besplatno za fizička lica. Pod uslovom da ga dovezu svojim prevozom. To je moguće uraditi svaki dan u periodu od 7 do 15  časova.

 

Sve što je potrebno da uradite jeste da se javite portiru na ulazu u deponiju. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem telefona 064/811-68-64.

 

Pročitajte još: Nova mera Vlade Srbije koja se odnosi na vlasnike kućnih ljubimaca

 

pranje gradskih ulica

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM