Grad

BIĆE I NOĆNOG KUPANJA

ZRENJANIN – Radovi na velikom i malom otvorenom bazenu u završnoj su fazi i u nedelju, 3. jula, od 10 sati, oba će biti u funkciji i otvorena za kupače.

bazen

Radove na kompleksu danas je obišao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

– U poslednje dve, tri godine mnogo novca smo uložili u obnovu bazena, najpre zatvorenog, koji je sada jedan od lepših u Srbiji, a prošle godine renovirali smo veliki otvoreni i remontovali cevovod. Ove godine radimo ono što je bilo loše, a to je cevovod za mali bazen. Insistiram da se radi danonoćno i da u nedelju, 3. jula, baze bude na raspolaganju građanima – naglasio je Janjić.

Direktor Javne ustanove “Sportski objekti” Bojan Mijatov naglasio je da su radovi kasnili zbog vremenskih uslova.

– Cevovod može da se radi samo u suvim uslovima, koje nismo imali, i izvinjavamo se korisnicima zbog kašnjenja. Cevovod, koji nije rekonstruisan od izgradnje 1973. godine, bio je potpuno oronuo, bilo je mnogo rupa kroz koje se gubila voda, a i voda je bila mutna. Sada je to rešeno – naglasio je direktor Mijatov i najavio da će za građane u narednu nedelju, ponedeljak i utorak korišćenje bazena biti besplatno.

bazen

Gradonačelnik je obećao da će cene karata i ove godine ostati nepromenjene.

Naše vukovce mi ćemo nagraditi i besplatnim kartama za bazen i to je jedna lepa akcija, a cene za ostale korisnike i ove godine ostaće ista, jer Grad Zrenjanin plaća sve troškove ovog objekta i nećemo to prenositi na naše građane – obećao je Janjić.

Cene karata sada su 180 dinara za odrasle, 90 dinara za decu stariju od pet godina i studente, a postoje i pogodnosti za blok karata. Noćno kupanje neće početi od samog starta, ali će biti obezbeđeno u sezoni, kao i wi-fi mreža za korisnike bazena.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM