Grad YTOP

DO 9. MARTA TRAJE PODELA FEBRUARSKIH RAČUNA

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Prvog marta u gradu je počela podela februarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona završi do 9. marta. Za naseljena mesta računi su 2. marta dostavljeni Pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.

 

JKP "Vodovod i kanalizacija"

 

Na računima za februar korisnici široke potrošnje su zaduživani akontativno, na osnovu prosečne potrošnje u prethodnom periodu, ili na osnovu javljenog stanja, dok su korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi na osnovu očitanog stanja. Doskorašnji samočitači zaduženi su akontativno ili na osnovu javljenog stanja.

 

Prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera, koje je planirano za mart, počeće čim vremenski uslovi to budu omogućili, a o čemu će korisnici blagovremeno biti obavešteni.

 

Reklamacije na račun za februar korisnici mogu podneti najkasnije do 20. marta, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

 

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1, u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANJA“, ili mejlom na info@vikzr.rs

 

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom, kao i kod prijave stanja vodomera, obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

 

Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz