Foto dana

Perleski izviđači organizovali zanimljive igre za poletarce i pčelice

Vaskršnje igre 2018

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza uspešno je organizovao takmičenje za svoje članove u kategoriji poletaraca i pčelica, pod nazivom „Vaskršnje igre 2018“.

 

– Odred je po četvrti put organizovao takmičenje na kojem je učestvovalo 45 poletaraca i pčelica, uzrasta od sedam do jedanaest godina, iz tri čete – Farkaždina, Ečke i Perleza. Nadmetanje je bilo u četiri discipine, i to pecanje jaja, nošenje jaja u kašiki, trka zeca i najtvrđe jaje. U igrama je učesvovalo 35 članova naše organizacije – kaže Dragan Musić, starešina odreda „Čiča Janko“.

 

Čiča Janko

 

U disciplini pecanje jaja redosled pobednika je sledeći – prvo mesto Jovana Jovanović, druga je Milica Novakov, a trećeplasirana Sara Antonijević.

 

Kod takmičenja u nošenju jaja pobednik je Mladen Lišin, drugi je Dejan Milić, a treća opet Sara Antonijević.

 

U disciplini najtvrđe jaje prvi je Aleksandar Antonijević, drugoplasirana je Milica Novakov, a treći Nemanja Jekić.

 

U trci zeca prvak je Mladen Lišin, odmah za njim je Nikola Velemirov, a treća je Jelena Velemirov. Poredak u ukupnom plasmanu je: 1. Mladen Lišin; 2. Milica Novakov; 3. Aleksandar Antonijević.

 

Čiča Janko

 

Nakon završetka igara podeljene su diplome i slatkiši najuspešnijim pojedincima, a potom su se mladi izviđači pridružili učesnicima uskršnjeg festivala koji su organizovale članice Sekcije žena Perleza.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz