Foto dana

MAŠTALIŠTE: Dodela diploma i izložba likovnih radova

Maštalište

Na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ u subotu, 9. juna, upriličena je dodela diploma deci koja su bila najvrednija u pohađanju radionica, kao i izložba radova nastalih na likovnim radionicama u Centru za decu i mlade „Maštalište“.

 

I ove godine tradicionalno su dodeljene diplome „Maštališta“ deci koja su učestvovala na radionicama, i to na likovnim radionicama „Mazalište“, koje su namenjene mališanima od 3 do 6 godina, i „Kreativni kutak“ za decu osnovnoškolskog uzrasta, zatim na radionici engleskog jezika „Play & Learn“ za decu od 8 do 11 godina, radionici „Igralište dramilište“ za decu uzrasta od 3 do 6 godina, koja podstiče psihomotorni i intelektualni razvoj, kao i razvoj pravilnog govora kroz igru, pesmice i vežbe.

 

Srednjoškolci su svoje diplome dobili nešto ranije na psihološkoj radionici „Putokaz“, koja je namenjena svim srednjoškolcima i predstavlja primarno preventivni program podrške mladima da uobičajene razvojne teškoće prevaziđu, povećaju svest o sebi i kroz emocionalno iskustvo dožive pozitivnu promenu.

 

Deci je dodeljeno ukupno 46 diploma „Maštališta“ za njihov trud, kreativnost i pokazano znanje. Ove godine su po 24. put podeljene diplome od kako postoji „Maštalište“.

 

Nastavak radionica sledi početkom jeseni.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz