Foto dana

Bogat i zanimljiv program u okviru festivala “Zdrav život” (Foto)

festival "Zdrav život"

Tokom dvodnevnog programa u okviru festivala “Zdrav život”, koji je minulog vikenda održan u prostorijama Kulturnog centra Zrenjanina i u Plankovoj bašti, organizovan je bogat program kojem je prisustvovalo više od 500 ljudi.

 

U Maloj sali Kulturnog centra održano je ukupno 15 predavanja, od kojih su tri bila interaktivna. To su “Gong kupka”, “Rekonekcija” i “Budistička meditacija”. Ova tri predavanja su ujedno izazvala i veliko interesovanje građana i okupila veliki broj posetilaca.

 

festival "Zdrav život"

 

– Ipak, najposećenije je bilo predavanje o Majanskom kalendaru, kojem je prisustvovalo gotovo 60 ljudi, i koje je prisutnima donelo veoma interesantne ali i korisne informacije, kao i dosta smeha, malo muzike i zvuka zvečki i školjki, i sjajnu energiju. U parku su se odvijale aktivnosti poput Himalajske, Vinjasa i Kundalini joge, streličarstva i masaže, a najposećenija je bila Taj Či radionica, sa preko 40 vežbača – kaže portparolka festivala “Zdrav život” Gorana Belić.

 

U Plankovoj bašti nalazilo se i 17 štandova sa promotivnim materijalom i interaktivnim programom. Veliku pažnju su izazvali interaktivni štandovi na kojima se izvodila rekonekcija i praktikovala Bars tehnika. Bilo je prisutno i zrenjaninsko udruženje za brigu o životinjama “Beta”, koje je prikupljalo donacije za napuštene životinje o kojima brine.

 

festival "Zdrav život"

 

– Ceo događaj izgledao je veoma prijatno i šareno, atmosfera je bila opuštena i s dobrom vibracijom. Organizatori su zadovoljni odzivom Zrenjaninaca koji su posetili festival, tako na možemo očekivati da ovo dešavanje postane jedan od brendova našeg grada – zaključuje Belić.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM