Ekonomija YTOP

ZREPOK U UŽICU

Foto: Zoran Bogaroški

UŽICE – Na poziv užičkih privrednika, delegacija ZREPOK-a je proteklog vikenda posetila Poslovni klub zapadne Srbije.  Predstavnici Zrenjaninskog poslovnog kruga, Dragan Vidaković, Goran Kovačević, Borislav Umićević i Izabela Kiš su boravili u dvodnevnoj poseti Užicu.

zrepok-i-uzice-2

Zrenjaninski privrednici su u ovog aprila ugostili članove Poslovnog kluba zapadne Srbije i tom prilikom je započeta saradnja između dva udruženja. Cilj ovih poslovnih susreta je unapređivanje saradnje članova iz više oblasti.

Zrenjaninski privrednici su prilikom ovog susreta razgovarali o potencijalnim zajedničkim poslovima, ali i o saradnji dve organizacije. ZREPOK-u je izuzetno drago što je užički poslovni klub, koji je osnovan po modelu ZREPOK-a, uspeo da dobije mesto u Gradskom veću Užica. Prilikom konstituisanja lokalne vlasti, Gradonačelnik Užica predložio je da većnik za privredu bude preduzetnik, te je za većnika izabran Momir Petrović, inženjer elektronike – suvlasnik dve kompanije. Užički privrednici su aktivni i u procesu reforme komorskog sistema pa je bilo reči i o toj temi. Zrenjaninski i užički privrednici su se složili da je najvažnije dobiti efikasnu komoru i efikasnu upravu, kako bi se privreda brže razvijala.

zrepok-i-uzice-3

Zrenjaninske privrednike su ugostili Željko Pavlović, Predsednik poslovnog kluba i vlasnik firme Tekstil,  Rade Ljubojević  vlasnik kompanije Sirogojno, Goran Lapčević  regionalni direktor „Societe Generale Banka Srbija“, Milan Lončarevič  vlasnik firme “Extreme intimo” i Momir Petrović, suvlasnik firme “Controlpoint”.

Članovi ZREPOK-a smatraju da su ovakvi susreti veoma značajni, jer imaju za cilj umrežavanje domaćih privrednika i poslovnih organizacija u Srbiji, a sve to u interesu daljeg razvijanja i jačanja privrede.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM