Ekonomija YTOP

ZREPOK U UŽICU

Foto: Zoran Bogaroški

UŽICE – Na poziv užičkih privrednika, delegacija ZREPOK-a je proteklog vikenda posetila Poslovni klub zapadne Srbije.  Predstavnici Zrenjaninskog poslovnog kruga, Dragan Vidaković, Goran Kovačević, Borislav Umićević i Izabela Kiš su boravili u dvodnevnoj poseti Užicu.

zrepok-i-uzice-2

Zrenjaninski privrednici su u ovog aprila ugostili članove Poslovnog kluba zapadne Srbije i tom prilikom je započeta saradnja između dva udruženja. Cilj ovih poslovnih susreta je unapređivanje saradnje članova iz više oblasti.

Zrenjaninski privrednici su prilikom ovog susreta razgovarali o potencijalnim zajedničkim poslovima, ali i o saradnji dve organizacije. ZREPOK-u je izuzetno drago što je užički poslovni klub, koji je osnovan po modelu ZREPOK-a, uspeo da dobije mesto u Gradskom veću Užica. Prilikom konstituisanja lokalne vlasti, Gradonačelnik Užica predložio je da većnik za privredu bude preduzetnik, te je za većnika izabran Momir Petrović, inženjer elektronike – suvlasnik dve kompanije. Užički privrednici su aktivni i u procesu reforme komorskog sistema pa je bilo reči i o toj temi. Zrenjaninski i užički privrednici su se složili da je najvažnije dobiti efikasnu komoru i efikasnu upravu, kako bi se privreda brže razvijala.

zrepok-i-uzice-3

Zrenjaninske privrednike su ugostili Željko Pavlović, Predsednik poslovnog kluba i vlasnik firme Tekstil,  Rade Ljubojević  vlasnik kompanije Sirogojno, Goran Lapčević  regionalni direktor „Societe Generale Banka Srbija“, Milan Lončarevič  vlasnik firme “Extreme intimo” i Momir Petrović, suvlasnik firme “Controlpoint”.

Članovi ZREPOK-a smatraju da su ovakvi susreti veoma značajni, jer imaju za cilj umrežavanje domaćih privrednika i poslovnih organizacija u Srbiji, a sve to u interesu daljeg razvijanja i jačanja privrede.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz