• Zrenjaninsko pivo ponovo pred kupcima, proizvodi ga poznata pivara!

    Zrenjaninsko pivo ponovo će se, posle duge pauze, naći pred domaćim kupcima, ekskluzivno saznaje portal zrenjaninski.com!   Ovo pivo proizvodiće kompanija Carlsberg, a namere jedne od najvećih pivara u Srbiji biće predstavljene u petak, 1. februara, na konferenciji za novinare.   Projekat oživljavanja jednog od najprepoznatljivijih simbola ovog grada biće predstavljen u Gradskoj kući.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninsko pivo ponovo pred kupcima, proizvodi ga poznata pivara!

    Zrenjaninsko pivo ponovo će se, posle duge pauze, naći pred domaćim kupcima, ekskluzivno saznaje portal zrenjaninski.com!

     

    Ovo pivo proizvodiće kompanija Carlsberg, a namere jedne od najvećih pivara u Srbiji biće predstavljene u petak, 1. februara, na konferenciji za novinare.

     

    Projekat oživljavanja jednog od najprepoznatljivijih simbola ovog grada biće predstavljen u Gradskoj kući.

     

    „Projekat ponovne proizvodnje Zrenjaninskog piva rezultat je saradnje Grada Zrenjanina i kompanije Carlsberg Srbija. Odmah nakon predstavljanja počeće sedmodnevno testiranje na kojem će svi stanovnici Zrenjanina imati priliku da izaberu novi ukus. Zrenjaninci će moći da izaberu i dizajn etikete svog omiljenog pivskog brenda“, potvrdili su u kompaniji Carlsberg Srbija.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. HVALA „CARLSBERG“-U, ALI, MOGLI SMO I MI SAMI DA GA PROIZVEDEMO, DA JE BILO „PAMETI“ ISPRED INTERESA,
      ONDAŠNJIH RASPRODAVALACA SVEGA U ZRENJANINU, DA SE ONDAŠNJE RUKOVODSVO MAKAR MALO ZAINTERESOVALO,
      KAO NA PR. APATINSKO/ČELAREVSKO, ZA SOPSTVENU BUDUĆNOST!!!???
      OVAKO, NEKA PROLAZE ŠLEPERI PUNI ŠEĆERNE REPE, KROZ NAŠ GRAD, A, NEKA NAM „CARLSBERG“ PRAVI „ZRENJANINSKO PIVO“ U ČELAREVU/APATINU!!!
      NAZDRAVLJE!
      PREKOR IZ ELEMIRA!

      1. Davnih godina je htela da nas kupe Slovenci, posle Apatinska pivara ali se tadašnje vlasti nisu složile nego su uzabrale kontraverznog biznismena Momu Rajića koji je tada bio u alko mafiji… Bilo je izgovora da ako nas Slovenci uzmu ićiće tamo porez, pa ako nas uzmu Apatinci da će nestati pivara da ćemo biti sami stovarište. Sada je sve rasprodato iz pivare, sve mašine vezane za proizvodnju su otišle kojekuda. Od pivare ostale samo zgrade, a i njih prodaju.

    2. Pranje savesti gradskih glavešina koji prstom nisu mrdnuli za „omiljeni“ brend.Kako da otvore Dane piva bez flaše „Zrenjaninskog“u ruci,a da ih niko ne pita šta se desilo sa pivarom.

    3. Ima smisla jedino ako se proizvodi u Zrenjaninu, sve ostale kombinacije su potpuno besmislene.

    4. Počela je predizborna kampanja. Šta će nama „zrenjaninsko pivo“ koje se proizvodi u Čelarevu i koje će biti isto kao i sva druga piva koje ta kompanija ptoizvodi. Ovo je samo prevara kao i sve drugo, od ove vlasti.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija