• Zrenjaninski „Dijamant“ dobitnik oznake „Najbolje iz Vojvodine“

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina jedan je od dobitnika oznake „Najbolje iz Vojvodine“ za proizvod Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje od 1l. Ovom oznakom se potvrđuje kvalitet i geografsko poreklo u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.   Oznaka kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“, posle petogodišnje pauze, ponovo je uspostavljena na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski „Dijamant“ dobitnik oznake „Najbolje iz Vojvodine“

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina jedan je od dobitnika oznake „Najbolje iz Vojvodine“ za proizvod Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje od 1l. Ovom oznakom se potvrđuje kvalitet i geografsko poreklo u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

     

    Oznaka kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“, posle petogodišnje pauze, ponovo je uspostavljena na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a uz podršku Turističke organizacije Vojvodine i „Jugoinspekt – Novi Sad“ doo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pijačni barometar: Cene proizvoda na gradskim pijacama na dan 6. januar

     

    Uoči Nove godine, oznaku je dobilo 18 korisnika, kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

     

    „Ova oznaka obeležila je novo poglavlje u poslovanju kompanije „Dijamant“. Ona predstavlja dostignuće svih zaposlenih u kompaniji. Rezultat je sinergije koju negujemo između sebe, sa ciljem da pomeramo granice i stremimo isključivo ka najvišem kvalitetu i potvrdi tržišnog lidera“, saopšteno je iz „Dijamanta“.

     

    Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je rekao da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Priznanje će za sve dobitnike biti nov motiv da u svojim delatnostima ostvaruju još bolje rezultate. Na taj način će dati dodatni doprinos razvoju naše privrede – izjavio je Mirović.

     

    On je, takođe, izrazio zadovoljstvo zbog ponovnog uspostavljanja oznake kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“.

     

    dijamant dobitnik oznake najbolje iz vojvodine

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija