• Zrenjaninska kancelarija kompanije Levi9 proslavila sedmi rođendan

    Zrenjaninci su danas obeležili sedam godina od otvaranja kancelarije Levi9, holandske firme koja trenutno okuplja šezdesetak IT profesionalaca. Prostorije u ulici Kralja Petra su, pored pogleda na jezgro grada, pružile mogućnost da se Najneri, kolege i prijatelji, sretnu i uživo proslave.   – Danas zrenjaninska Levi9 kancelarija okuplja 68 koleginica i kolega. Među njima čak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska kancelarija kompanije Levi9 proslavila sedmi rođendan

    Zrenjaninci su danas obeležili sedam godina od otvaranja kancelarije Levi9, holandske firme koja trenutno okuplja šezdesetak IT profesionalaca. Prostorije u ulici Kralja Petra su, pored pogleda na jezgro grada, pružile mogućnost da se Najneri, kolege i prijatelji, sretnu i uživo proslave.

     

    – Danas zrenjaninska Levi9 kancelarija okuplja 68 koleginica i kolega. Među njima čak dvojica imaju radni staž koji je duži i od staža kancelarije, jer su iz Novog Sada prešli u Zrenjanin, a četvoro kolega je upravo proslavilo sedmu godišnjicu, odnosno pridružili su se nešto pre zvaničnog otvaranja 2014. godine. Kancelarija stalno raste, a „najmlađi“ zaposleni je tu već dve nedelje – ovim rečima je Najnere pozdravio Viktor Kovač, ispred liderskog tima koji vodi kancelarije u Novom Sadu i Zrenjaninu.

     

    – Timovi koji rade u Zrenjaninu, od početka 2021. godine, organizovani su kao jedinstveni unit. Posebno mi je drago što je od januara Levi9 ekipa veća za čak četvrtinu, a veliki planovi su ispred nas – kazao je Nikola Đorđević, Delivery direktor za zrenjaninsku kancelariju.

     

    levi9 zrenjanin
    Foto: Levi9

     

    Nekoliko različitih prilika otvoreno za iskusne programere

     

    Ove godine, kompanija Levi9 je podržala organizaciju prvog Zrenjaninskog maratona. Pretrčani kilometri donirani su u humanitarne svrhe, odnosno NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Najneri rado dele svoje znanje i sarađuju sa fakultetom, srednjim i osnovnim školama.

     

    Nekoliko različitih prilika otvoreno je za iskusne programere, i to u Java, JavaScript i .NET tehnologijama. Pored praksi za studente, kompanija Levi9 nudi i posao za .NET juniore. Svi detalji o ovim prilikama u Zrenjaninu su dostupni na ovom linku.

     

    Svi zaposleni u toku pandemije korona virusa biraju da li žele da rade od kuće ili iz kancelarije, pridržavajući se propisanih mera. Neki od njih su se odlučili da se iz Novog Sada ili Beograda vrate u svoj rodni grad. Fleksibilnost koja je u toku korone postala posebno važna, uvek je bila deo stila rada, a tako će i ostati, navode u kompaniji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pored Zrenjanina, Levi9 ima otvorene kancelarije u Novom Sadu i Beogradu, sa više od 650 zaposlenih.

     

    levi9 zrenjanin
    Foto: Levi9

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija