• Zrenjaninci se neprijatno iznenadili: Dva novembarska računa za struju

    Pojedini Zrenjaninci su se neprijatno iznenadili kada su u svojim poštanskim sandučićima ugledali račun za utrošenu električnu energiju. Jer, jedan račun za novembar većina je dobila još prošle nedelje.   A kad su otvorili – imali su šta da vide.   Pored nove uplatnice, stajalo je obaveštenje da je EPS snabdevanje prethodno zaboravilo da obračuna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci se neprijatno iznenadili: Dva novembarska računa za struju

    Pojedini Zrenjaninci su se neprijatno iznenadili kada su u svojim poštanskim sandučićima ugledali račun za utrošenu električnu energiju. Jer, jedan račun za novembar većina je dobila još prošle nedelje.

     

    A kad su otvorili – imali su šta da vide.

     

    Pored nove uplatnice, stajalo je obaveštenje da je EPS snabdevanje prethodno zaboravilo da obračuna taksu za javni medijski servis. Račun za novembar je, stoji u obaveštenju, storniran i „kreiran je korigovani račun“. EPS se izvinjava.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na bolničkom lečenju 260 osoba, u kućnoj izolaciji 3549 zaraženih

     

    E, sad, šta sa onima koji su račun platili, u obaveštenju ne stoji. Hoće li im na manje uplaćeni iznos biti obračunata kamata? Hoće li ostvariti popust kao redovan platiša? Ili da sad opet stanu u neki red u uslovima pandemije da doplate 255 dinara? Odlučiće, naravno svako za sebe.

     

    Ali, ostaje pitanje koliko zaboravnost košta i ko će to, na kraju, da plati?

     

    Štampa jednog pa drugog računa, pa štampa obaveštenja, pa koverat, pa poštarina… I to ko zna na koliko desetina hiljada adresa.

     

    zrenjaninski dobili obaveštenje

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija