• Zrenjaninci mogu da biraju poslove u svom gradu, ali i u Nemačkoj

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „SBT artcool“ Zrenjanin traži dva servisera klima uređaja, za angažovanje u stručnoj praksi. Isti poslodavac zapošljava na neodređeno vreme dva servisera klima uređaja sa 12 meseci radnog iskustva. Kontakt telefon je 063 77 63 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci mogu da biraju poslove u svom gradu, ali i u Nemačkoj

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „SBT artcool“ Zrenjanin traži dva servisera klima uređaja, za angažovanje u stručnoj praksi. Isti poslodavac zapošljava na neodređeno vreme dva servisera klima uređaja sa 12 meseci radnog iskustva. Kontakt telefon je 063 77 63 259.

     

    „K2DF comerce“, molersko – farbarska radnja Zrenjanin, zapošljava tri molera – farbara za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Kontakt telefon je 061 60 87 964.

     

    „Kohlhepp logistik“ Bayern, Nemačka, traži 20 vozača za rad u Zapadnoj Evropi. Ista firma zapošljava i dva automehaničara. Konkurs je otvoren do 12. oktobra.

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje nastavnika dirigovanja i teorije muzike u srednjoj muzičkoj, kao i nastavnika u osnovnoj muzičkoj školi. Ista škola traži i nastavnika klavira u srednjoj i osnovnoj muzičkoj školi, kao i nastavnike za predmete solfeđo, violina, uporedni klavir, klavir i violina. Poslovi su na određeno vreme. Škola je raspisala konkurs i za stručnog saradnika – psihologa i sekretara škole, na određeno vreme.

     

    Preduzetnik Goran Mihić oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet montera suve gradnje – gipsara i pet molera – farbara, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 582 770.

     

    „Zlatni klas senior“ Zrenjanin traži dva vozača sa B kategorijom i četiri prodavca hleba i peciva. Poslovi su na određeno vreme, a oglas je otvoren do 13. oktobra. Firma traži i dva administrativna tehničara na određeno vreme, a oglas je otvoren do 25. novembra. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 530 193.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin zapošljava pet čistača prostorija, na neodređeno vreme, za rad u Zrenjaninu.

     

    Poslodavac „VMM liftovi“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri pomoćna radnika u pekari, na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 600 319.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži medicinsku sestru – tehničara za rad na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava vozača sanitetskog vozila na određeno vreme.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme pomoćnog radnika na nezi bolesnika, kao i recepcionara.

     

    „Generali osiguranje Srbija“ AD Beograd zapošljava pet savetnika za osiguranje života. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 828 20 58.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na neodređeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži popisivača – administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Isti poslodavac traži i prodavca u maloprodaji sredstava u poljoprivredi, za rad u Melencima. Prodavac u maloprodaji sredstava u poljoprivredi ovoj firmi je potreban i za rad u Aradcu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 871 21 81.

     

    „Kogim 023“ DOO Elemir oglasio je potrebu za zapošljavanjem pomoćnog kuvara. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    „Inex plus“ DOO zapošljava na određeno vreme pet čistača prostorija, za rad u Zrenjaninu.

     

    DOO „Trenč“ Zrenjanin zapošljava 10 pomoćnih građevinskih radnika na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija