• Zrenjanin će predstaviti svoje potencijale na sajmu u Minhenu

    Zrenjanin je jedan od nekoliko vojvođanskih gradova koji će predstaviti svoje privredne potencijale na predstojećem svetskom sajmu investicija i nekretnina „Expo real“ u Minhenu, najavila je Pokrajinska vlada.   Zrenjanin će nastupiti zajedno sa Razvojnom agencijom Vojvodine, prema sporazumu o zajedničkom učešću na sajamskim manifestacijma od značaja za prezentovanje privrednog potencijala AP Vojvodine i privlačenje investicija. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanin će predstaviti svoje potencijale na sajmu u Minhenu

    Zrenjanin je jedan od nekoliko vojvođanskih gradova koji će predstaviti svoje privredne potencijale na predstojećem svetskom sajmu investicija i nekretnina „Expo real“ u Minhenu, najavila je Pokrajinska vlada.

     

    Zrenjanin će nastupiti zajedno sa Razvojnom agencijom Vojvodine, prema sporazumu o zajedničkom učešću na sajamskim manifestacijma od značaja za prezentovanje privrednog potencijala AP Vojvodine i privlačenje investicija.

     

    Međunarodni sajam investicija i nekretnina „Expo real“, koji će se ove godine održati od 8. do 10. oktobra u Minhenu, najveća je poslovna platforma sa celokupnim lancem nekretnina u cilju efektivnijeg poslovanja i umrežavanja, te jedini međunarodni sajam sa naglašenim B2B sastancima sa fokusom na region.

     

    – Zadatak svih učesnika je da daju maksimum u pojedinačnom i zajedničkom predstavljanju gradova Vojvodine koji će uz pomoć Pokrajinske vlade predstaviti svoje najznačajnije infrastrukturne projekte te imati mogućnost za brojne susrete sa potencijalnikm investitorima – poručio je pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Nebojša Drakulić.

     

    Tokom trajanja sajma, biće održani forumi sa fokusom na aktuelne teme iz sektora nekretnina, finansija i građevine. Kroz 130 panela, više od 500 stručnjaka ocenjivaće ekonomsku situaciju, trendove u sektoru nekretnina, investicione strategije i uticaj trenutnog stanja tržišta na sektor nekretnina.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija