• Zrenjanicima posao nude Šinvoz, Essex, Petrohemija i drugi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „ŠINVOZ“ DOO Zrenjanin traži osam električara – elektrotehničara automatike, sa 12 meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.   „Manpower“ DOO Beograd traži 20 operatera za rad na mašini u proizvodnji. Radno mesto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanicima posao nude Šinvoz, Essex, Petrohemija i drugi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „ŠINVOZ“ DOO Zrenjanin traži osam električara – elektrotehničara automatike, sa 12 meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

     

    „Manpower“ DOO Beograd traži 20 operatera za rad na mašini u proizvodnji. Radno mesto je u kompaniji „Essex“ u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika građanskog vaspitanja. Konkurs je otvoren do 9. decembra.

     

    DOO „Guard Popović security“ zapošljava dva zaštitara imovine – portira, za rad na privremenim – povremenim poslovima u Zrenjaninu.

     

    HIP „Petrohemija“ DOO Pančevo traži diplomiranog mašinskog inženjera za rad u fabrici u Elemiru. Posao je na određeno vreme, a obezbeđen je prevoz na relaciji Zrenjanin – Elemir.

     

    „Kozara“ DOO Čestereg zapošljava radnika u računovodstvu, sa godinom dana radnog iskustva i višim ili visokim obrazovanjem ekonomske struke. Radno mesto je u Česteregu. Kontakt telefon je 833 202.

     

    „Pop trade“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri elektroinstalatera, na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 55 10 228.

     

    „Percamax“ DOO Zrenjanin zapošljava dva radnika na poslovima ručne izrade opreme za ribolov. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 062 237 316.

     

    Poslodavac „Soko 023 sigurnost“ traži pet čistača prostorija za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme.

     

    DOO „Trenč“ zapošljava 10 pomoćnih građevinskih radnika, tesara i armirača. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Opportunity banka“ Novi Sad zapošljava dva bankarska tehničara za rad u Zrenjaninu na privremenim i povremenim poslovima.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo traži 10 radnika za rad u pogonu u Zrenjaninu, a profil traženih zanimanja su bravari, elektrozavarivači, mehaničari i mašinisti.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija