Ekonomija

Raspisani novi oglasi za posao, evo šta je u ponudi

posao
Foto: Pixabay

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme medicinske sestre – tehničara na psihijatrijskom odeljenju, a oglas je otvoren do 7. decembra. Do 9. decembraa otvoren je oglas za prijem dve medicinske sestre – tehničara, za rad na internom odeljenju, na određeno vreme. Do istog datuma otvoren je oglas i za ginekološko – akušersku sestru – babicu u porodilištu, na određeno vreme, zatim medicinsku sestru – tehničara za rad na odeljenju hirurgije, na određeno vreme, i takođe na određeno vreme spremačicu prostorija u kojima se obavljaju zdravstvene usluge.

 

Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ Elemir – Taraš traži stručnog saradnika – psihologa, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 062 800 46 67.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem doktora medicine na određeno vreme, kao i dve medicinske sestre – tehničara.

 

Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika engleskog jezika.

 

Trgovinsko društvo „Ferum“ Šid zapošljava dva prodavca u lokalu u ulici Koče Kolarova u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 063 523 781.

 

SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

 

Poslodavac „Floraprom“ DOO Stajićevo oglasio je potrebu za zapošljavanjem administrativnog radnika, za rad na neodređeno vreme, a mesto rada je Stajićevo. Od kandidata se traži dve godine radnog iskustva i znanje nemačkog jezika srednjeg nivoa.

 

„MDF studio“, stolarska radionica za proizvodnju nameštaja, traži stolara za rad u Zrenjaninu. Uslov je godinu dana radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži i farbara sa godinom dana radnog iskustva za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

 

Preduzetnik Goran Mihić zapošljava pet montera suve gradnje – gipsara, za rad na određeno vreme u Zrenjaninu.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz