• Raspisani novi oglasi za posao, evo šta je u ponudi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme medicinske sestre – tehničara na psihijatrijskom odeljenju, a oglas je otvoren do 7. decembra. Do 9. decembraa otvoren […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi oglasi za posao, evo šta je u ponudi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme medicinske sestre – tehničara na psihijatrijskom odeljenju, a oglas je otvoren do 7. decembra. Do 9. decembraa otvoren je oglas za prijem dve medicinske sestre – tehničara, za rad na internom odeljenju, na određeno vreme. Do istog datuma otvoren je oglas i za ginekološko – akušersku sestru – babicu u porodilištu, na određeno vreme, zatim medicinsku sestru – tehničara za rad na odeljenju hirurgije, na određeno vreme, i takođe na određeno vreme spremačicu prostorija u kojima se obavljaju zdravstvene usluge.

     

    Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ Elemir – Taraš traži stručnog saradnika – psihologa, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 062 800 46 67.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem doktora medicine na određeno vreme, kao i dve medicinske sestre – tehničara.

     

    Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika engleskog jezika.

     

    Trgovinsko društvo „Ferum“ Šid zapošljava dva prodavca u lokalu u ulici Koče Kolarova u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 063 523 781.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    Poslodavac „Floraprom“ DOO Stajićevo oglasio je potrebu za zapošljavanjem administrativnog radnika, za rad na neodređeno vreme, a mesto rada je Stajićevo. Od kandidata se traži dve godine radnog iskustva i znanje nemačkog jezika srednjeg nivoa.

     

    „MDF studio“, stolarska radionica za proizvodnju nameštaja, traži stolara za rad u Zrenjaninu. Uslov je godinu dana radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži i farbara sa godinom dana radnog iskustva za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

     

    Preduzetnik Goran Mihić zapošljava pet montera suve gradnje – gipsara, za rad na određeno vreme u Zrenjaninu.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]