Ekonomija YSLAJDER

ZRBIZNET : ZANIMLJIVA I KORISNA PREDAVANJA ZA PREDUZETNIKE

zrbiznet

ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom “poveži se”, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.

 

zrbiznet

 

Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina potrudili su se da preduzetnicima  omoguće nekoliko izuzetno zanimljivih i korisnih predavanja sa vrhunskim predavačima.

 

U petak, 29. septembra stručnjaci iz Adižesa i Finese održaće predavanje o ljudskim resursima, temi koja je preduzetnicima izuzetno važna. Koji su najčešći problemi u komunikaciji sa zaposlenima, kako razrešiti konflikt, kako uspostaviti radnu atmosferu, kako uspostaviti poverenje, samo su neka od pitanja na koje preduzetnici mogu dobiti odgovore.Predavanje počinje u 15 i 30.

 

U subotu u 12 časova stručni ljudi “Deneksa” govoriće o finansijama, o tome zašto je važno temeljno finansijsko planiranje.

 

U subotu će govoriti i Zoran Pekez , menadžer Metalskog klastera Vojvodine a njegovo predavanje biće posvećeno korisnim aspektima udruživanja, o tome kako je klaster dobrim menadžerskim radom došao do uspešnog poslovanja sa 5 zaposlenih, o novim projektima Evropske unije namenjenih preduzetnicima.

Sva predavanja su BESPLATNA.

 

ZRBIZNET će se održati u renoviranoj Hali “Medison”, smeštenoj u jednom od najlepših parkova, Karađorđevom. Hala je opremljena najsavremenijom opremom za sajamska događanja.

 

ZRBIZNET organizuju Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin.

 

Generalni pokrovitelj manifestacije ZRBIZNET je DTL – domaći trgovački lanac.

 

 

Partneri su OTP banka i UNIQA osiguranje a prijatelj manifestacije je Societe Generale banka.

 

Sve informacij u vezi sa ZRBIZNET-om mogu se pronaći na internet stranici www.zrbiznet.net.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz