• ZRBIZNET : ZANIMLJIVA I KORISNA PREDAVANJA ZA PREDUZETNIKE

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom “poveži se”, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.     Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina potrudili su se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRBIZNET : ZANIMLJIVA I KORISNA PREDAVANJA ZA PREDUZETNIKE

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom “poveži se”, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.

     

    zrbiznet

     

    Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina potrudili su se da preduzetnicima  omoguće nekoliko izuzetno zanimljivih i korisnih predavanja sa vrhunskim predavačima.

     

    U petak, 29. septembra stručnjaci iz Adižesa i Finese održaće predavanje o ljudskim resursima, temi koja je preduzetnicima izuzetno važna. Koji su najčešći problemi u komunikaciji sa zaposlenima, kako razrešiti konflikt, kako uspostaviti radnu atmosferu, kako uspostaviti poverenje, samo su neka od pitanja na koje preduzetnici mogu dobiti odgovore.Predavanje počinje u 15 i 30.

     

    U subotu u 12 časova stručni ljudi “Deneksa” govoriće o finansijama, o tome zašto je važno temeljno finansijsko planiranje.

     

    U subotu će govoriti i Zoran Pekez , menadžer Metalskog klastera Vojvodine a njegovo predavanje biće posvećeno korisnim aspektima udruživanja, o tome kako je klaster dobrim menadžerskim radom došao do uspešnog poslovanja sa 5 zaposlenih, o novim projektima Evropske unije namenjenih preduzetnicima.

    Sva predavanja su BESPLATNA.

     

    ZRBIZNET će se održati u renoviranoj Hali “Medison”, smeštenoj u jednom od najlepših parkova, Karađorđevom. Hala je opremljena najsavremenijom opremom za sajamska događanja.

     

    ZRBIZNET organizuju Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin.

     

    Generalni pokrovitelj manifestacije ZRBIZNET je DTL – domaći trgovački lanac.

     

     

    Partneri su OTP banka i UNIQA osiguranje a prijatelj manifestacije je Societe Generale banka.

     

    Sve informacij u vezi sa ZRBIZNET-om mogu se pronaći na internet stranici www.zrbiznet.net.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija