• Zrbiznet u svom programu ima sadržaje kako za poslovni svet tako i za građanstvo

    Privredna manifestacija ZRBIZNET, koja će se po drugi put održati od 20. do 22. septembra u hali „Medison“, i ove godine u svom programu ima sadržaje kako za poslovni svet tako i za građanstvo.   Prvog dana manifestacije, u četvrtak, 20. septembra, Darko Mirković, vrhunski stručnjak na polju ljudskih resursa, izuzetan motivacioni govornik, održaće predavanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrbiznet u svom programu ima sadržaje kako za poslovni svet tako i za građanstvo

    Privredna manifestacija ZRBIZNET, koja će se po drugi put održati od 20. do 22. septembra u hali „Medison“, i ove godine u svom programu ima sadržaje kako za poslovni svet tako i za građanstvo.

     

    Prvog dana manifestacije, u četvrtak, 20. septembra, Darko Mirković, vrhunski stručnjak na polju ljudskih resursa, izuzetan motivacioni govornik, održaće predavanje na temu „Ključ za vrhunske rezultate“. Predavanje je otvorenog tipa, pa organizatori pozivaju sve koji žele više da saznaju iz ove oblasti da dođu u „Medison“ i poslušaju Mirkovića od 16 do 17 časova na velikoj bini. Pored navedenog, biće organizovana dodatna predavanja na temu ličnog razvoja i razvoja karijere.

     

    U Karađorđevom parku, u četvrtak, 20. septembra, neposredno nakon svečanog otvaranja manifestacije, predviđenog za 11 sati, posetioci će moći da degustiraju gastronomske specijalitete iz različitih regiona Srbije. Za vreme degustacije, u parku će biti organizovan i zabavni program. Isti program posetioce očekuje i u petak, 21. septembra, od 12 sati. Organizatori poručuju: „Zaboravite na lonce i varjače, uživajte u delicijama različitih kuhinja iz cele Srbije i dobro se zabavite“.

     

    Oba dana od 10 do 18 časova, takođe u Karađorđevom parku, biće predstavljeni i zanatski proizvodi.

     

     

    Sajam zapošljavanja se organizuje u subotu, 22. septembra, od 10 do 12 sati, uz konsultacije koje će zainteresovani moći da vode sa HR stručnjacima iz velikih kompanija.

     

    Organizatori – Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Opšte udruženje preduzetnika i Regionalna privredna komora, zaista su ove godine ispunili ZRBIZNET sadržajima za svačiji ukus. Pod geslom „Jedan sajam, hiljadu prilika“, poručuju: „Unapredi znanje! Zaposli se! Umreži se! Unapredi poslovanje! Upoznaj se! Odmori se od kuvanja! Pazari originalno!“

     

    I naravno – zabavi se!

     

    Zrbiznet

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija