• ZRBIZNET U PETAK I SUBOTU U MEDISONU

    ZRENJANIN – Privredna manifestacija ZRBIZNET – poveži se! održaće se 29. i 30. septembra u hali Medison, a svečano otvaranje manifestacije je u petak u 12 časova.     U petak u 13 časova počinju prezentacije. Generalni pokrovitelj manifestacije, Domaći trgovački lanac koji u sastavu ima 13 trgovačkih kompanija sa 600 prodavnica će prvi prezentovati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRBIZNET U PETAK I SUBOTU U MEDISONU

    ZRENJANIN – Privredna manifestacija ZRBIZNET – poveži se! održaće se 29. i 30. septembra u hali Medison, a svečano otvaranje manifestacije je u petak u 12 časova.

     

     

    U petak u 13 časova počinju prezentacije. Generalni pokrovitelj manifestacije, Domaći trgovački lanac koji u sastavu ima 13 trgovačkih kompanija sa 600 prodavnica će prvi prezentovati svoje potrebe, nakon njih prezentaciju će održati OTP banka, Uniqa osiguranje, Ekohemik, Gomeks i u 14 časova kreće prezentacija novog investicionog programa Ministarstva privrede i Razvojnog fonda. Ovaj program podrške MSP sektoru je otvoren pre 3 dana.

     

    U 14 časova biće organizovana simulacija Biznis kafea. Predstaviće se tri uspešne preduzetničke priče.

     

    U 15 i 30 biće organizovana panel diskusiju na temu Ljudski resursi kao motor razvoja firmi – na kom će se razgovarati o primerima na koji način se može rešiti problem sa kojim se većina preduzetnika suočava a tiče se nedostatka kvalitetne radne snage.

     

    U subotu, u 12 časova biće održana prezentacija Deneksa  na temu finansijskog planiranja a Zoran Pekez, menadžer Vojvođanskog metalskog klastera će govoriti o svom iskustvu što se tiče EU fondova. Pekez vodi Klaster koji zapošljava 5 menadžera, realizovao je više EU projekata, obezbedio je besplatnu standardizaciju za skoro 20 firmi preko projekata, besplatne reklame, B2B sastanke. Preduzetnici redovno dobijaju ponude da učestvuju u Horizon i Cosme programima koje finansira EU, ovo je prilika da se čuje kako ti programi funkcionišu.

     

    zrbiznet

     

    Od institucija biće prisutni Ministarstvo privrede, Razvojni fond, Razvojna agencija Srbije, Garnacijski fond AP Vojvodine, RCR Banat,  OTP banka, Societe general, Komercijalna banka, Uniqa i Dunav osiguranje, Ekohemik – konsalting iz oblasti ekologije, Deneks – finansijski konsalting, Institut Adižes , EC Finesa, YU Eppicentar – predstavnik kompanije Apple, MTS.

     

     

    Planirana je izložba putnički i teretnih vozila (sa 4 auto kuće) i mini sajam zapošljavanja. Prikupljene biografije biće obrađene a poslodavci će na brz i lak način moći da dođu do prijavljenih kandidata.

     

     

    U petak i u subotu planiran je i program za decu. U petak od program počinje u 16 časova a u subotu će biti organizovane radionice sa decom od 10 i 30 i 11 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija