• ZRBIZNET: SADRŽAJI ZA PREDUZETNIKE I GRAĐANE

    ZRENJANIN – ZRBIZNET, nova privredna manifestacija  održaće se u petak 29. i u subotu 30. septembra u Hali « Medison » u Zrenjaninu, podsetili su još jednom danas organizatori i iskoristili priliku da pozovu preduzetnike ali i građane da izaberu sadražaj iz programa manifestacije za sebe i obavezno je posete.     Mislim da Zrenjanin zaslužuje jednu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRBIZNET:  SADRŽAJI ZA PREDUZETNIKE I GRAĐANE

    ZRENJANIN – ZRBIZNET, nova privredna manifestacija  održaće se u petak 29. i u subotu 30. septembra u Hali « Medison » u Zrenjaninu, podsetili su još jednom danas organizatori i iskoristili priliku da pozovu preduzetnike ali i građane da izaberu sadražaj iz programa manifestacije za sebe i obavezno je posete.

     

    zrbiznet

     

    Mislim da Zrenjanin zaslužuje jednu ovakvu manifestaciju i grad ju je zato istinski podržao, rekao je danas Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina a izvršni direktor Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin.

     

    Izabela Kiš istakla je da je u programu predviđen sadržaj i za preduzetnike, u vidu panel diskusija, predavanja ali i za građane će biti zanimljivog programa, kao što je izložba zanatlija ili promocija auto centara.

     

     

    Poziv preduzetnicima i građanima da posete manifestaciju uputio je i Dragoljub Bjeloglav, predsednik DTL, generalnog pokrovitelja ZRBIZNET-a, kao i Vladimir Mitrić iz OTP banke i Igor Titin iz UNIQA osiguranja – partneri ZRBIZNET-a.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija