• ZrBizNet će i ove godine okupiti brojne privrednike i preduzetnike

    Ovogodišnja privredno – sajamska manifestacija ZrBizNet biće održana od 19. do 21. septembra u hali „Medison“ u Zrenjaninu. Organizatori su Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Opšte udruženje preduzetnika i Regionalna privredna komora. Pokrovitelj je Grad Zrenjanin.   Ideja organizatora je da se, pod motom „Pokreni se“, u tri dana, koliko manifestacija traje, na jednom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZrBizNet će i ove godine okupiti brojne privrednike i preduzetnike

    Ovogodišnja privredno – sajamska manifestacija ZrBizNet biće održana od 19. do 21. septembra u hali „Medison“ u Zrenjaninu. Organizatori su Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Opšte udruženje preduzetnika i Regionalna privredna komora. Pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

     

    Ideja organizatora je da se, pod motom „Pokreni se“, u tri dana, koliko manifestacija traje, na jednom mestu okupe privrednici i preduzetnici iz Zrenjanina, Banata i Vojvodine, njihovi potencijalni klijenti i poslovni partneri. I da kroz različite forme razmene iskustva, potrebe i mogućnosti za saradnju.

     

    – Pozvala bih one koji se još nisu prijavili za učešće na ZrBizNet-u da to učine u narednom periodu. Iskustvo iz prethodne dve godine nam govori da su učesnici imali velike koristi od učešća – kaže za portal zrenjaninski.com Izabela Kiš, izvršna direktorka Unije poslodavaca Zrenjanina.

     

    Firme zainteresovane za predstavljanje i izlaganje na sajmu mogu da se prijave za štand do 5. septembra. To mogu da učine putem zvanične stranice Sajma privrede ZrBizNet. Oni koji se budu prijavili za štand do navedenog datuma, biće uvršteni u poseban sajamski katalog. Taj katalog, osim uloge informatora, ima efekat i nakon sajma, s obzirom na to da će se u njemu naći kontakti o svim firmama učesnicama.

     

    zrbiznet
    Foto: ZrBizNet

     

    Digitalizacija u fokusu ovogodišnje manifestacije ZrBizNet

     

    U fokusu ovogodišnjeg ZrBizNet-a je, između ostalog, digitalizacija i digitalna transformacija. Predavanja na ove teme predviđena su već prvog dana manifestacije, u popodnevnim terminima.

     

    – Cilj organizovanja panela je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije u poslovanju – ističe Izabela Kiš. – Ciljna grupa su nam mala i srednja preduzeća na lokalu, startapovi, preduzeća u razvoju, odnosno njihovi menadžeri i vlasnici, to jest donosioci odluka. Kompetentni predavači govoriće o digitalnoj transformaciji i razlici između digitalne transformacije i digitalizacije. Biće reči i o tome kako iskoristiti tehnologiju za unapređivanje posla, sa primerima dobre prakse i koristima na konkretnom primeru. Predavanja koja organizujemo na ZrBizNet- u jako su korisna. A iz diskusija koje uslede nakon predavanja se takođe može mnogo naučiti – ističe Kiš.

     

    Program ovogodišnjeg ZrBizNet-a održavaće u hali „Medison“ i u Karađorđevom parku.

     

    – Ono što se pokazalo na prethodna dva sajma kao odlična stvar jeste mogućnost da se privrednici i preduzetnici neformalnije druže kako sa svojim poslovnim partnerima tako i sa zaposlenima. Deo sajma nazvan „Petkom posle posla“ je odličan način za druženje u lepom ambijentu, uz jako zanimljivu gastro ponudu. Zato bih još jednom pozvala privrednike i preduzetnike da učestvuju kako u službenom delu manifestacije tako i u ovim manje formalnim delovima programa – naglasila je Izabela Kiš.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija