• Zlatna odličja za „Mlekoprodukt“ na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

    Na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, otvorenom u subotu, 21. maja, kompanija „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina ostvarila je zapažen uspeh. Time je još jednom potvrđena liderska uloga ove kuće u srpskoj industriji mlečnih proizvoda.   Polutvrdi sir Biser Selekta trapist i tvrdi ovčji sir Biser Selekta ovčiji sir osvojili su velike zlatne medalje i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zlatna odličja za „Mlekoprodukt“ na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

    Na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, otvorenom u subotu, 21. maja, kompanija „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina ostvarila je zapažen uspeh. Time je još jednom potvrđena liderska uloga ove kuće u srpskoj industriji mlečnih proizvoda.

     

    Polutvrdi sir Biser Selekta trapist i tvrdi ovčji sir Biser Selekta ovčiji sir osvojili su velike zlatne medalje i proglašeni su za šampione u svojoj grupi proizvoda. Uz ova dva sira, još tri proizvoda ovenčana su velikim zlatnim medaljama: Biser Maslac, Biser Perfetta i Biser kačkavalj krstaš.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mališani pripremali zdravu hranu na izletištu Tisa (Foto)

     

    Pet velikih zlatnih medalja i ukupan broj bodova koji su osvojili proizvodi „Mlekoprodukta“ doneli su ovoj kompaniji još jedno priznanje – Pehar Novosadskog sajma.

     

    gordana mačak
    Gordana Mačak

     

    U ime kompanije „Mlekoprodukt“, nagrade je na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, jednoj od najprestižnijih i najstarijih manifestacija ove vrste u zemlji, u subotu preuzela tehnička direktorka Gordana Mačak. Ona je, inače, nosilac titule doktora nauka u oblasti prehrambene tehnologije i mikrobiologije. U „Mlekoproduktu“ radi već 30 godina.

     

    Izuzetno zapažen uspeh kompanije „Mlekoprodukt“ na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu novo je svedočanstvo o kontinuitetu kvaliteta proizvoda ove kuće koja posluje pod okriljem grupe Savencia Fromage & Dairy.

     

    „Strateško opredeljenje „Mlekoprodukta“ jeste proizvodnja hrane vrhunskog kvaliteta, dobijene od prirodnih sastojaka i u skladu sa održivim praksama orijentisanim ka dobrobiti cele zajednice. Ovo opredeljenje tržište prepoznaje iz godine u godinu. Nagrade žirija Međunarodnog poljoprivrednog sajma još jedan su podsticaj za dalje unapređenje kvaliteta celokupne palete proizvoda naše kuće“, saopštio je „Mlekoprodukt“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, do 27. maja na Novosadskom sajmu predstaviće se 1.100 izlagača iz 21 zemlje, i to nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

     

    mlekoprodukt na međunarodnom poljoprivrednom sajmu
    Foto: Mlekoprodukt

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin