Ekonomija YSLAJDER

ŽELITE LI DA RADITE SA APARATIMA ZA IGRE NA SREĆU, EVO ŠANSE ZA VAS

Traži se inkasant za uključivanje aparata za igre na sreću

ZRENJANIN – U kompaniji „Gomex“ DOO istaknut je oglas kojim se traže dva mesara. Od kandidata se traži radno iskustvo od šest meseci i poznavanje osnovnih informatičkih znanja. „Gomex“ upošljava i četiri prodavca kasira, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

Traži se inkasant za uključivanje aparata za igre na sreću

U DOO „Tehnicom“ u Zrenjaninu i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos tri bravara montera. Posao je na neodređeno vreme, a od kandidata se ne traži radno iskustvo, osim kao poželjno, ali je probni rad mesec dana.

SZTR „Lidia ZR1“ traži tri pomoćna radnika u kuhinji, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno.

Dva pomoćna radnika u proizvodnji traži „Helena graf“. Od kandidata se ne zahteva da imaju određeno obrazovanje niti radno iskustvo. Mesto rada je Aradac. Ista firma oglasila je i upražnjeno radno mesto za vozača teretnog vozila, a kandidat mora imati dozvolu C kategorije. Radno iskustvo nije bitno, a kao mesto rada naveden je Aradac. „Helena graf“ zapošljava i jednog komercijalistu sa vozačkom dozvolom B kategorije i znanjem engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin.

Poslodavac „Slot ex group“ DOO iz Zrenjanina traži inkasanta za uključivanje aparata za igre na sreću. Posao je na određeno vreme, a probni rad je šest meseci. Radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 9. marta.

Zrenjaninski „Grid“ postavio je oglas na oglasnoj tabli NSZ kojim traži jednog električara. Kandidat treba da ima vozačku dozvolu B kategorije, radno iskustvo je poželjno, a posao je na određeno vreme. Rad je terenski uz obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu. Oglas je otvoren do 7. marta.

Više informacija o svim ovim oglasima možete pronaći u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
sinovoz
FAM