• Želite li da radite kao vatrogasac-spasilac u Zrenjaninu ili Novom Bečeju?

    Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo da je u Srbiji u toku konkurs za upis 300 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.   Od toga, planiran je upis četiri polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog bataljona Zrenjanin i jednog za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Novi Bečej.   PROČITAJTE JOŠ: HOTEL VOJVODINA zapošljava nove radnike na nekoliko radnih pozicija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Želite li da radite kao vatrogasac-spasilac u Zrenjaninu ili Novom Bečeju?

    Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo da je u Srbiji u toku konkurs za upis 300 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

     

    Od toga, planiran je upis četiri polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog bataljona Zrenjanin i jednog za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Novi Bečej.

     

    PROČITAJTE JOŠ: HOTEL VOJVODINA zapošljava nove radnike na nekoliko radnih pozicija

     

    Na konkursu mogu da učestvuju državljani Srbije, koji najmanje godinu dana imaju prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju je raspisan konkurs.

     

    Uslovi su i da kandidat nema manje od 19, a više od 30 godina, kao i da ima završenu srednju školu. Takođe, uslovi su i da ne postoje bezbednosne smetnje za zasnivanje radnog odnosa u MUP-u i da poseduje vozačku dozvolu „C“ kategorije. Kandidat treba i da ispunjava posebne uslove u pogledu kriterijuma zdravstvene, psiho-fizičke i bazično-motoričke sposobnosti.

     

    MUP napominje da pravo učešća ima i lice koje poseduje vozačku dozvolu „B“ kategorije, a nije položilo vozački ispit „C“ kategorije. Njegova obaveza je da ga položi u roku od 18 meseci od dana završetka osnovne obuke pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijava na konkurs, sa dokumentacijom, podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata. Tekst i bliže uslove konkursa možete naći na sajtovima Ministarstva unutrašnjih poslova i Centra za osnovnu policijsku obuku.

     

    Konkurs je otvoren do 6. aprila.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija