• Želite li da postanete vatrogasac – spasilac? Sad se prijavite!

    Ukoliko želite da postanete vatrogasac – spasilac i zasnujete radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova, sad je prava prilika da se prijavite.   Naime, MUP Srbije je raspisao konkurs za upis ukupno 300 polaznika na osnovnu obuku za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova.   Za potrebe vatrogasno-spasilačkih bataljona u Zrenjaninu, Žitištu, Novom Bečeju, Srpskoj Crnji i Sečnju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Želite li da postanete vatrogasac – spasilac? Sad se prijavite!

    Ukoliko želite da postanete vatrogasac – spasilac i zasnujete radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova, sad je prava prilika da se prijavite.

     

    Naime, MUP Srbije je raspisao konkurs za upis ukupno 300 polaznika na osnovnu obuku za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova.

     

    Za potrebe vatrogasno-spasilačkih bataljona u Zrenjaninu, Žitištu, Novom Bečeju, Srpskoj Crnji i Sečnju na osnovnu obuku će biti upisano ukupno 15 polaznika, odnosno po tri za svaku opštinu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Virtuelni sajam zapošljavanja: Svi koji traže posao mogu već da se prijave

     

    Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije, koji najmanje godinu dana imaju prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju je raspisan konkurs. Uslov je i da polaznik nema manje od 19, a više od 30 godina starosti, kao i da ima završeno srednje obrazovanje.

     

    Jedan od uslova je i da ne postoje bezbednosne smetnje za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

     

    Budući vatrogasac – spasilac treba da poseduje važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom „C“ kategorije. Treba i da ispunjava posebne uslove u pogledu kriterijuma zdravstvene, psiho-fizičke i bazično-motoričke sposobnosti.

     

    Prijava na konkurs sa dokumentacijom podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata.

     

    Izbor kandidata za polaznike kursa na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica sprovodi komisija koju imenuje ministar unutrašnjih poslova.

     

    Konkurs traje do 25. maja.

     

    Novi konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija