• ŽELEZNICA POVEĆALA BROJ PUTNIKA

    Nakon dolaska dve nove ruske dizel motorne garniture

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Otkako su pre dve nedelje na srednjobanatskim prugama počele da saobraćaju dve nove dizel motorne garniture, pristigle iz Rusije, povećan je i broj prodatih karata i broj prevezenih putnika, saznaje portal „Zrenjaninski“.

    zeleznice

    U izveštaju akcionarskog društva za železnički prevoz putnika „Srbija voz“ iz Beograda, u koji smo imali uvid, navodi se da su u periodu od 1. do 7. februara bile prodate ukupno 983 karte, a da je prevezeno 1.059 putnika.

    Naredne sedmice taj broj je porastao, pa je prodata 1.091 karta, dok je prevezeno 1.258 putnika. A u periodu od 15. do 21. februara prodato je 1.625 karata, što je za 642 više u odnosu na prvu nedelju u februaru, a prevezeno je 1.807 putnika, ili 748 više u odnosu na period od 1. do 7. februara.

    Prostom računicom dolazi se do podatka da je u prve tri sedmice ovog meseca prodato 3.699 karata i da su prevezena 4.124 putnika.

    „Konstatovano je povećanje broja prevezenih putnika od 70 odsto po uvođenju u saobraćaj dizel motornih garnitura serije 711, na osnovu upoređenja prve i treće nedelje“, navodi se u izveštaju „Srbija voza“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija