• Zašto montažna kuća može da bude dobar izbor za stanovanje

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje pišemo o tome zašto montažna kuća može da bude dobar izbor za stanovanje.   – Danas u selima u okolini Zrenjanina mogu da se, po veoma povoljnim cenama, pronađu stare kuće koje su predviđene za rušenje. One se nalaze na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zašto montažna kuća može da bude dobar izbor za stanovanje

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje pišemo o tome zašto montažna kuća može da bude dobar izbor za stanovanje.

     

    – Danas u selima u okolini Zrenjanina mogu da se, po veoma povoljnim cenama, pronađu stare kuće koje su predviđene za rušenje. One se nalaze na velikim okućnicama, što je karakteristika kuća na selu. Nedavno smo prodali jednu takvu kuću u Aradcu po veoma povoljnoj ceni.  Sadašnji vlasnik već podiže montažnu kuću. Imamo u ponudi kuću u Tordi, takođe po zaista povoljnoj ceni. Kuća se nalazi na placu od 80 ari. Zamislite šta tu može da se podigne – priča za portal zrenjaninski.com Gordana Božić, vlasnica agencije „Gsgima“.

     

    Ona dodaje da su kuće za rušenje na dobrim lokacijama u gradu znatno skuplje. Ali, to je i dalje isplativ posao – kupiti staru kuću i na temeljima sazidati novu.

     

    Montažna kuća sve popularnija

     

    Montažne kuće su sve popularnije, jer se brzo montiraju, moderne su, prave se u skladu sa svim standardima 21. veka. Dakle, energetski su efikasne i samim tim su mali potrošači energije. Dugotrajne su, bezbedne, lepe.

     

    – Klijent je uvek u pravu i mi se kao agencija trudimo da ispunimo sve zahteve naših klijenata. Ali, kada me klijent pita za savet, rekla bih da je montažna kuća vrlo dobro rešenje. Kupite staru kuću na dobroj lokaciji, srušite je i za kratko vreme dobijete komfornu, useljivu kuću. Zahvaljujući razvoju tehnologije izrade, danas možete da kupite montažnu kuću po svojoj meri. I porodičnoj, i estetskoj, i cenovnoj. Montažna kuća je nova kuća, i to kažem klijentima koji se dvoume – ističe Božić.

     

    Agencija „Gsigma“ se u vanrednom stanju odlučila za rad od kuće. Što se tiče nekretnina, klijente upućuju na svoj veb sajt, a za eventualna pitanja i dogovore, zaposleni stoje na raspolaganju telefonskim putem ili putem elektronske prepiske.

     

    Za više informacija možete se obratiti agenciji „Gsigma“ na telefon 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija