• Zapošljavaju preduzeća i škole, raspisano više konkursa za posao

    Prethodnih dana raspisano je više konkursa za posao. Portal zrenjaninski.com vam ove nedelje predstavlja neke od njih.   AD „Izolir“ iz Zrenjanina zapošljava radnike na više pozicija. Potrebna su dva bravara, jedan referent komercijale i tri zavarivača. „Izolir“ je raspisao i konkurs za generalnog i tehničkog direktora. Svi poslovi su na određeno vreme. Konkursi su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapošljavaju preduzeća i škole, raspisano više konkursa za posao

    Prethodnih dana raspisano je više konkursa za posao. Portal zrenjaninski.com vam ove nedelje predstavlja neke od njih.

     

    AD „Izolir“ iz Zrenjanina zapošljava radnike na više pozicija. Potrebna su dva bravara, jedan referent komercijale i tri zavarivača. „Izolir“ je raspisao i konkurs za generalnog i tehničkog direktora. Svi poslovi su na određeno vreme. Konkursi su otvoreni do 14. novembra. Više informacija na broj telefona 023 560 041.

     

    „Press international“ iz Novog Sada zapošljava jednog komercijalistu za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a od kandidata se traži radno iskustvo. Potrebno je da poseduje vozačku dozvolu B kategorije i da poznaje osnove rada na računaru. Rad je terenski. Konkurs traje do 14. novembra, a prijave su na e-mail adresu elvis.planinac@pressint.rs

     

    Pročitajte još: Zbog povećanog obima posla AS MAXI taxi traži nove vozače

     

    Hemijsko – prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ iz Zrenjanina traži nastavnika matematike na određeno vreme, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana. Više informacija može se dobiti u ovoj školi.

     

    Osnovna i srednja škola „9. maj“ iz Zrenjanina traži više defektologa nastavnika na određeno vreme. Prijave se dostavljaju na adresu ove škole.

     

    Osnovna škola „Miloje Čiplić“ iz Novog Bečeja traži profesora hemije na određeno vreme, sa 40 odsto norme, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana. Bliže informacije o konkursu se mogu dobiti na brojeve telefona 023 771 109 i 023 775 292.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]