Ekonomija Vesti Zrenjanin

Zapošljavaju NIS, „Farkaš“, „Izolir“, Opšta bolnica „Đorđe Joanović“…

posao

Kompanija NIS raspisala je konkurs kojim traži poslovođu grupe postrojenja. Uslov koji se od kandidata traži su višegodišnje radno iskustvo u upravljanju poslovima na bušaćim postrojenjima za naftu i gas i položen stručni ispit. NIS od kandidata traži i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a prednost je znanje engleskog ili ruskog jezika. Rok za podnošenje prijava je 30. decembar.

 

Agencija „Farkaš“ Zrenjanin traži tehničkog sekretara za rad na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 25. januara. Prijave za posao šalju se mejlom na adresu agencijafarkas@gmail.com. Kandidati se mogu informisati o detaljima konkursa pozivanjem telefonskog broja 064 850 92 82.

 

AD „Izolir“ Zrenjanin zapošljava punioca, polietilenca, električara i rukovodioca održavanja. Za punioca, električara i rukovodioca održavanja potrebno je radno iskustvo. Konkursi su otvoreni do 15. januara. Kontakt telefon je 063 508 276.

 

Pročitajte još: Beogradska firma zapošljava u Zrenjaninu, i bolnica raspisala konkurs

 

Institut znanja DOO Zrenjanin traži predavača informatike, za rad na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 20. januara.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Zainteresovani kandidati treba da prilože, između ostalog, molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu).

 

Poslodavac Aleksandra Divljakov traži prodavca za rad u Zrenjaninu. Posao  je na određeno vreme, a konkurs je otvoren do 20. januara.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz