• Zapošljavaju Banja „Rusanda“ i Šinvoz, posao nude i drugi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za prijem u radni odnos pomoćnog radnika, na određeno vreme. „Rusanda“ traži i domara – majstora održavanja – električara, takođe na određeno vreme. Radni odnos na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapošljavaju Banja „Rusanda“ i Šinvoz, posao nude i drugi poslodavci

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za prijem u radni odnos pomoćnog radnika, na određeno vreme. „Rusanda“ traži i domara – majstora održavanja – električara, takođe na određeno vreme. Radni odnos na određeno u ponudi je i za spremača – spremačicu prostorija u kojima se obavljaju zdravstvene usluge. Upražnjeno je i radno mesto fizioterapeutskog tehničara, a posao je na određeno vreme.

     

    Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava osam električara – elektrotehničara automatike, sa 12 meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 1. decembra.

     

    „Massagrar“ Novi Sad oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva radnika za rad sa životinjama, a mesto rada je Sečanj. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon poslodavca je 064 823 67 35.

     

    „Škerjanček“ DOO Ljubljana, Republika Slovenija, traži šest instalatera vodovoda i centralnog grejanja.

     

    Poslodavac „VMM liftovi“ DOO Zrenjanin traži šest bravara. Posao je na određeno vreme.

     

    „Kozara“ DOO Čestereg zapošljava radnika u računovodstvu, sa godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Česteregu. Kontakt telefon je 833 302.

     

    „M&N Gradis“ Ečka traži dva tesara – zidara i dva molera – fasadera za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 164 64 17.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija