Ekonomija

Zapošljavaju Banja „Rusanda“ i Šinvoz, posao nude i drugi poslodavci

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za prijem u radni odnos pomoćnog radnika, na određeno vreme. „Rusanda“ traži i domara – majstora održavanja – električara, takođe na određeno vreme. Radni odnos na određeno u ponudi je i za spremača – spremačicu prostorija u kojima se obavljaju zdravstvene usluge. Upražnjeno je i radno mesto fizioterapeutskog tehničara, a posao je na određeno vreme.

 

Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava osam električara – elektrotehničara automatike, sa 12 meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 1. decembra.

 

„Massagrar“ Novi Sad oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva radnika za rad sa životinjama, a mesto rada je Sečanj. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon poslodavca je 064 823 67 35.

 

„Škerjanček“ DOO Ljubljana, Republika Slovenija, traži šest instalatera vodovoda i centralnog grejanja.

 

Poslodavac „VMM liftovi“ DOO Zrenjanin traži šest bravara. Posao je na određeno vreme.

 

„Kozara“ DOO Čestereg zapošljava radnika u računovodstvu, sa godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Česteregu. Kontakt telefon je 833 302.

 

„M&N Gradis“ Ečka traži dva tesara – zidara i dva molera – fasadera za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 164 64 17.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM