• Zapažen nastup kompanije „GOMEX“ na sajmu „ZrBizNet“

    Kompanija „GOMEX“ imala je veoma zapažen nastup na drugom po redu zrenjaninskom sajmu „ZrBizNet“, a ostavreni su i značajni poslovni kontakti.   -Kada su nam organizatori sajma ponudili da učestvujemo, odazvali smo se i svesrdno se zalagali da imamo dobar nastup i da doprinesemo uspehu ove manifestacije. Imali smo veoma dobre utiske sa prošlogodišnjeg sajma […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapažen nastup kompanije „GOMEX“ na sajmu „ZrBizNet“

    Kompanija „GOMEX“ imala je veoma zapažen nastup na drugom po redu zrenjaninskom sajmu „ZrBizNet“, a ostavreni su i značajni poslovni kontakti.

     

    -Kada su nam organizatori sajma ponudili da učestvujemo, odazvali smo se i svesrdno se zalagali da imamo dobar nastup i da doprinesemo uspehu ove manifestacije. Imali smo veoma dobre utiske sa prošlogodišnjeg sajma a ove godine su oni još bolji. Ono što posebno raduje, jeste dobra posećenost i privrednika-učesnika i građanstva, jer je manifestacija imala raznovrsne i zanimljive sadržaje – kaže Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije „Gomex“, uz ocenu da ovakve sajamske manifestacije imaju povoljne efekte u više segmenata.-Više smo nego zadovoljni rezultatima, ostvareni su značajni kontakti sa lokalnim preduzetnicima. Mislim da će sajam znatno doprineti unapređenju poslovanja u našem gradu i da je već dao rezultate na boljem povezivanju – zaključuje Golušin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]