• Zakupcu ne smeta rasprodaja u „Žitoproduktu“

    ZRENJANIN – Slovenačka kompanija „Don don“ saopštila je da poslednja dešavanja oko rasprodaje imovine „Žitoprodukta“, zbog namirivanja poverilaca, ni na koji način neće uticati na njene poslovne planove u najvećem banatskom gradu. Kompanija je navela da je od trenutka kada je zakupila proizvodne pogone i mlin zrenjaninske fabrike „Žitoprodukt“ neprestano ulagala u širenje poslovanja, opremu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pogoni "Žitoprodukta"
    Pogoni „Žitoprodukta“

    ZRENJANIN – Slovenačka kompanija „Don don“ saopštila je da poslednja dešavanja oko rasprodaje imovine „Žitoprodukta“, zbog namirivanja poverilaca, ni na koji način neće uticati na njene poslovne planove u najvećem banatskom gradu. Kompanija je navela da je od trenutka kada je zakupila proizvodne pogone i mlin zrenjaninske fabrike „Žitoprodukt“ neprestano ulagala u širenje poslovanja, opremu, tehnologiju i osposobljavanje dotrajalih kapaciteta.

    – Zadovoljni smo dosadašnjim poslovanjem i ovi poslednji događaji nemaju posledica za naše planove. Do sada smo unapredili asortiman i povećali kapacitet mlina, iz kog se snabdevaju i ostali pogoni „Don dona“ na severu zemlje – rekao je Branko Kovačević iz „Žitoprodukta“.

    Izvršiteljka za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu Jasmina Trbović Stanković održala je pre nekoliko dana prvu javnu prodaju kompletne proizvodne linije u „Žitoproduktu“, raspodeljene na 32 dela. Izvršni poverilac u ovom slučaju, koji rasprodajom imovine „Žitoprodukta“ želi da naplati svoja potraživanja, jeste „Heta lizing“ iz Beograda. Državni zastupnik kapitala u „Žitoproduktu“ Vojislav Turinski je kazao da je oprema koja je prodata svakako bila van funkcije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija