• ZA VAS SMO POTRAŽILI NOVE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – „Bermilton Properties Menagment“ iz Beograda traži 10 higijeničara za održavanje tržnog centra AVIV. U pitanju je rad van radnog odnosa – privremeni i povremeni poslovi, a radno mesto je u Zrenjaninu. Oglas je otvoren do 10. maja.     Poslodavac „NATE“ iz Češke Republike traži tri zavarivača u proizvodnji procesne opreme, a mesto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZA VAS SMO POTRAŽILI NOVE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – „Bermilton Properties Menagment“ iz Beograda traži 10 higijeničara za održavanje tržnog centra AVIV. U pitanju je rad van radnog odnosa – privremeni i povremeni poslovi, a radno mesto je u Zrenjaninu. Oglas je otvoren do 10. maja.

     

    posao

     

    Poslodavac „NATE“ iz Češke Republike traži tri zavarivača u proizvodnji procesne opreme, a mesto rada je Češka. Kandidati moraju da imaju ateste za posebne metode varenja, kao i radno iskustvo od najmanje 36 meseci. Ista kompanija zapošljava i bravare u proizvodnji procesne opreme u industriji pića. Oglas je otvoren do 20. maja.

     

    „Borets servise Serbia“ DOO iz Zrenjanina traži jednog elektromontera sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Probni rad je dva meseca. Oglas je otvoren do 20. maja.

     

    AD „Metanolsko sirćetni kompleks“ Kikinda raspisao je oglas za internog revizora, koji mora biti diplomirani ekonomista sa licencom ovlašćenog internog revizora. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Kikinda.

     

    DOO za proizvodnju „TEMID“ iz Pančeva zapošljava jednog električara, za rad u fabrici u Elemiru. Traži se radno iskustvo od godinu dana i lekarsko uverenje za rad na visini, a posao je na određeno vreme.

     

    „Helena graf“ DOO traži komercijalistu, koji ima vozačku dozvolu B kategorije i ima znanje engleskog jezika. Posao je na određeno. U ovoj firmi otvoren je i oglas za prijem u radni odnos dva pomoćna radnika u proizvodnji, na određeno vreme, a obrazovanje i radno iskustvo su nebitni. Tu se kao mesto rada navodi Aradac, kao i kod vozača teretnog vozila, kojeg ista firma zapošljava na određeno vreme uz uslov da kandidat ima vozačku dozvolu C kategorije.

     

    U Domu zdravlja Sečanj i dalje je otvoren konkurs za prijem u radni odnos dva diplomirana farmaceuta.

     

    SUR „Tradicionalni ćevap“ traži dva pekara za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Potrebno je da kandidati imaju šestomesečno radno iskustvo.

     

    ŽGP GP „Beograd“ DOO traži dva bravara – varioca, dva armirača i građevinskog inženjera u operativi, a posao je terenski.

     

    LPDM „Metalurg“ DOO Elemir zapošljava KV glodača sa trogodišnjim radnim iskustvom, na određeno vreme. Kao mesto rada navodi se Zrenjanin.

     

    Poslodavac SZTR „Goran“ traži autoelektričara sa radnim iskustvom od najmanje šest meseci. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zemun, obezbeđena je ishrana, a probni rad je tri meseca.

     

    SUR gril „Ognjište“ traži konobaricu, a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, a radi se smenski.

     

    „Ribobel“ DOO iz Zrenjanina zapošljava prodavca u prodavnici ribe, a kandidati mogu biti kuvari i mesari. Posao je na određeno vreme, a probni rad je mesec dana. Ista firma oglasila je potrebu i za pomoćnim radnikom u ribarnici, takođe za posao na određeno vreme.

     

    Firma „Tecnostrutture“ DOO iz Zrenjanina zapošljava poslovnog sekretara. Potreban je 4. stepen obrazovanja, radno iskustvo nije bitno, a mesto rada je Zrenjanin. Posebni uslovi su posedovanje vozačke dozvole B kategorije, osnovno informatičko znanje, viši ili konverzacijski nivo znanja engleskog i italijanskog jezika. Posao je na određeno vreme.

     

    „TAXI Robert“ zapošljava tri vozača taksi vozila. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 30. maja.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija