• Za prvu akontaciju poreza na imovinu neće biti dostavljane uplatnice

    Lokalna poreska administracija Gradske uprave Zrenjanin obaveštava građane da 14. februara dospeva prva akontacija poreza na imovinu za ovu godinu.   PROČITAJTE JOŠ: Veliko interesovanje za „Veče privrednika“: Produžen rok za prijavu do 17. februara   Iznos kvartalne rate je isti kao iznos poslednje rate po rešenju za 2022. godinu.   „Na teritoriji grada Zrenjanina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za prvu akontaciju poreza na imovinu neće biti dostavljane uplatnice

    Lokalna poreska administracija Gradske uprave Zrenjanin obaveštava građane da 14. februara dospeva prva akontacija poreza na imovinu za ovu godinu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veliko interesovanje za „Veče privrednika“: Produžen rok za prijavu do 17. februara

     

    Iznos kvartalne rate je isti kao iznos poslednje rate po rešenju za 2022. godinu.

     

    „Na teritoriji grada Zrenjanina neće biti štampane i prosleđene uplatnice, odnosno nalozi za uplatu, za prvi kvartal. To znači da građani sami popunjavaju uplatnice sa pozivom na broj odobrenja koji je isti kao na prethodnim uplatnicama“, navodi se u obaveštenju.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Prave haos, znaju da podignu iznos poreza. Mrzi ih da rade svoj posao. Prekovremene sate znaju redovno da uzmu, plus trinaestu platu. Sta da rade gradjani koji su platili i bacili uplatnicu? Proverite da li ostale opstine i gradovi ovo rade.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin