• Za poljoprivredno zemljište u Sutjesci treba izdvojiti 300.000 evra

    Nekretnine se najčešće prodaju prema Zakonu o izvršenju i obezbeđenju. Prodaju ih sudovi, stečajni upravnici, javni izvršitelji, banke… Vrlo često se nađu na portalu za prodaju nekretnina Doboš.   Sa teritorije srednjeg Banata, na ovom portalu se prodaje nekoliko stambenih objekata, kuća u gradu i u selima, a ponekad se za prodaju oglasi i poslovni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za poljoprivredno zemljište u Sutjesci treba izdvojiti 300.000 evra

    Nekretnine se najčešće prodaju prema Zakonu o izvršenju i obezbeđenju. Prodaju ih sudovi, stečajni upravnici, javni izvršitelji, banke… Vrlo često se nađu na portalu za prodaju nekretnina Doboš.

     

    Sa teritorije srednjeg Banata, na ovom portalu se prodaje nekoliko stambenih objekata, kuća u gradu i u selima, a ponekad se za prodaju oglasi i poslovni prostor.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju dvosoban stan u zrenjaninskom naselju Mala Amerika (Foto)

     

    Često se prodaje i poljoprivredno zemljište, koje, po svoj prilici, u mnogim slučajevima služi kao osnova za hipoteku.

     

    Kao aktivan, stoji oglas za prodaju zgrade mlina sa okolnim oranicama u Zrenjaninu, čija je tržišna vrednost 11.822.948 dinara. Međutim, u oglasu stoji da je moguća pogodba.

     

    Rekorder je svakako poljoprivredno zemljište u katastarskoj opštini Sutjeska, koje je procenjeno na 300.000 evra. Samo za jemstvo, kako stoji u oglasu za prodaju, treba izdvojiti 60.000 evra.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]