• WordPress okupljanje u Zrenjaninu: Očekuju nas dva veoma korisna predavanja

    WordPress meetup, sa dva veoma korisna predavanja, biće održan u četvrtak, 20. aprila, s početkom u 18 časova, u Startit centru Zrenjanin, koji se nalazi u zgradi Narodnog pozorišta.   Predavači su Aleksa Piljević i Miroslav Ostojić.   PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Kovač o predstojećem Digitalk događaju: I ove godine pomeramo granice   Aleksa Piljević je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    WordPress okupljanje u Zrenjaninu: Očekuju nas dva veoma korisna predavanja

    WordPress meetup, sa dva veoma korisna predavanja, biće održan u četvrtak, 20. aprila, s početkom u 18 časova, u Startit centru Zrenjanin, koji se nalazi u zgradi Narodnog pozorišta.

     

    Predavači su Aleksa Piljević i Miroslav Ostojić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Kovač o predstojećem Digitalk događaju: I ove godine pomeramo granice

     

    Aleksa Piljević je senior Full Stack Developer sa više od deset godina iskustva, a uvek je otvoren za nove izazove i projekte. Fokusiran je na kreiranje dinamičkih i kompleksnih WordPress sajtova, sa velikim akcentom na performanse. On će održati predavanje pod nazivom „Kako da sami napravite Elementor Widget bez (puno) programiranja“.

     

    Tokom ovog predavanja ćete naučiti kako da sami kreirate svoj Elementor widget, a da pritom ne morate da imate veliko programersko iskustvo.

     

    Drugi predavač, Miroslav Ostojić, preduzetnik je sa više od 15 godina iskustva u software, marketing i biznis developmentu. Uspešno vodi četiri firme u tri države na dva kontinenta. U WordPress-u je od 2012. godine i od tada je napravio 200 internet stranica, razvio četiri WordPress teme i dva wp plugin-a. Miroslav će održati predavanje pod nazivom „WooCommerce: Kako povećati prodaju i vidljivost vaše internet prodavnice“.

     

    Na ovom predavanju ćete naučiti kako da optimizujete svoju WooCommerce prodavnicu kako biste privukli više poseta i povećali prodaju.

     

    Više o temama o kojima će biti reči na WordPress okupljanju, kao i o predavačima možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija