• Webiz festival predstavlja najnovije vesti iz sveta digitalnih inovacija

    U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu! Zato Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala.   Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Webiz festival predstavlja najnovije vesti iz sveta digitalnih inovacija

    U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu! Zato Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala.

     

    Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala jedna od top 10 frilens zemalja na svetu. U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnju za platformom Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu. Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije.

     

    Ipak, da je moguće objediniti sve aktuelnosti koje smo nabrojali i predstaviti u formi festivalskog događaja – dokazuje nam Webiz koji je začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije. Tim entuzijasta je osnovao 2013. godine prvi konferencijski format u cilju promovisanja najrazličitijeg edukativno – informativnog sadržaja. Nakon toga je usledila velika zainteresovanost publike.

     

    Webiz je najbolji primer kako jedna regionalna priča može izrasti u vodećeg promotera najuticajnijih zanimanja u digitalnom okruženju!

     

    Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata. Tokom 16. i 17. septembra, festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru „Just & Lobby“. On će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

     

    Webiz festival će nam predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer… Okupiće i predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju.

     

    U festivalskom programu svakako će uživati poklonici digitalnog marketinga i dropšipinga.

     

    Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača – Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice. Prepoznatljivi internet edukatori su osnivači najtraženijih kurseva današnjice.

     

    Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke. Uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra!

     

    Webiz uspešno promoviše informacije iz oblasti tehnoloških inovacija i putem blog sadržaja, pa se posetioci Hub rubrike tako mogu upoznati i sa agilnim upravljanjem projektima i mnogim drugim aktuelnim temama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija