• VOJSKA, BOLNICA I DRUGI RASPISALI OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za prijem 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe, za rad u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Posao je uz ugovor o radu do tri godine, sa mogućnošću produženja.     Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za zapošljavanje tri medicinske sestre – tehničara u hirurgiji i dve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VOJSKA, BOLNICA I DRUGI RASPISALI OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za prijem 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe, za rad u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Posao je uz ugovor o radu do tri godine, sa mogućnošću produženja.

     

    posao

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za zapošljavanje tri medicinske sestre – tehničara u hirurgiji i dve medicinske sestre – tehničara u sektoru internistička grana medicine. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 27. juna.

     

    Poslodavac AD „Izolir“ traži dva elektro zavarivača, na neodređeno vreme. Kandidati moraju imati najmanje tri godine radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Rad je smenski i terenski, uz obezbeđenu ishranu. Ista firma traži, ali na određeno vreme, pogonskog električara sa tri godine radnog iskustva. Oba oglasa otvorena su do 25. juna.

     

    DOO „Trenč“ zapošljava jednog rukovaoca građevinskim mašinama, konkretno skipom, sa trogodišnjim iskustvom. Posao je na određeno vreme.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Banat trans“ DOO Klek traži jednog vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije, sa dve godine radnog iskustva, za posao u međunarodnom transportu.

     

    Picerija „Pino“ zapošljava jednog pica majstora, na određeno vreme, a oglas je otvoren do 14. jula.

     

    Firma „Nodular“ hitno traži traži strugare, radnike na brušenju i bušenju odlivaka, rukovaoce mešalicom i električare.

     

    „Kondor security“ DOO traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Monta MTB“ iz Elemira zapošljava dva vozača sa C i E kategorijom, kao i rukovaoca građevinskih mašina – bager. Posao je na određeno vreme. Ista firma traži i dva fizička radnika u građevinskoj delatnosti, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 13. jula.

     

    Kompanija „Gomex“ zapošljava četiri prodavca – kasira, na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    Ugostiteljska radnja „Ketering bon appetit 023“ zapošljava jednog kuvara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija