• „Vode Vojvodine“: Dospeva poslednja rata naknade za odvodnjavanje

    JVP „Vode Vojvodine“ podseća obveznike naknade za odvodnjavanje za fizička lica da je 15. novembar rok za izmirenje poslednje rate obaveze za ovu godinu. Za svaki dan kašnjenja obračunavaće se zakonski propisana kamata.   Za sva pitanja u vezi sa stanjem naknade za odvodnjavanje za fizička lica zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Vode Vojvodine“: Dospeva poslednja rata naknade za odvodnjavanje

    JVP „Vode Vojvodine“ podseća obveznike naknade za odvodnjavanje za fizička lica da je 15. novembar rok za izmirenje poslednje rate obaveze za ovu godinu. Za svaki dan kašnjenja obračunavaće se zakonski propisana kamata.

     

    Za sva pitanja u vezi sa stanjem naknade za odvodnjavanje za fizička lica zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“ na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, za pozive iz fiksnih mreža, ili na 021 4881 433, za pozive iz mobilnih mreža.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Javni radovi u opštini Novi Bečej: Osobe sa invaliditetom marljivi radnici

     

    Obveznici se mogu obratiti i imejlom na adresu korisnik@vodevojvodine.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin