• Vlada Srbije usvojila uredbu: Novi auto-putevi kao državni putevi prvog A reda

    Vlada Republike Srbije je usvojila Uredbu o kategorizaciji državnih puteva kojom su dopunjeni novi auto-putevi kao državni putevi prvog A reda.   Reč je o putevima A 6 Novi Sad – Zrenjanin – Beograd i A 7 Kuzmin – Sremska Rača – državna granica sa Bosnom i Hercegovinom (granični prelaz Sremska Rača, A 8 Ruma […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vlada Srbije usvojila uredbu: Novi auto-putevi kao državni putevi prvog A reda

    Vlada Republike Srbije je usvojila Uredbu o kategorizaciji državnih puteva kojom su dopunjeni novi auto-putevi kao državni putevi prvog A reda.

     

    Reč je o putevima A 6 Novi Sad – Zrenjanin – Beograd i A 7 Kuzmin – Sremska Rača – državna granica sa Bosnom i Hercegovinom (granični prelaz Sremska Rača, A 8 Ruma – Šabac i A 9 Bubanj Potok – Pančevo – državna granica sa Rumunijom).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Firma AGRORIT zapošljava na neodređeno vreme 20 novih radnika

     

    Privremeno su kategorisani državni putevi broj 474 i 475 kao državni putevi II B reda (petlja Beograd – petlja „Mostar“ – petlja Bubanj potok – „auto-put kroz Beograd“ i Novi Beograd (Vojvođanska ulica) – petlja Surčin Jug.

     

    Na sednici je usvojena i izmenjena Odluka o proglašenju linija u javnom interesu u vazdušnom saobraćaju koja se odnosi na Aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu i Aerodrom „Morava“ u Kraljevu.

     

    Donošenjem ove odluke stekli su se uslovi da se pokrene postupak za izbor najpovoljnijeg ponuđača koji će u periodu do četiri godine obavljati redovan avio-prevoz ka ukupno deset destinacija.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Italijanska kompanija zapošljava nove radnike u svom proizvodnom pogonu u Zrenjaninu

     

    Donošenjem odluke omogućeno je obavljanje redovnog avio-prevoza na linijama koje nisu komercijalno isplative, a koje su od značaja za privredni i društveni razvoj Republike Srbije.

     

    Linije na kojima je obavljanje redovnog avio-prevoza proglašeno javnim interesom su određene na osnovu inicijativa koje su dostavili gradovi Niš, Kraljevo i Čačak.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uštedite vreme i novac: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija