• Više preduzeća i ustanova raspisalo konkurse za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos magistra farmacije. Posao je na određeno vreme.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži dva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Više preduzeća i ustanova raspisalo konkurse za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos magistra farmacije. Posao je na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži dva doktora medicine, a posao se zasniva na neodređeno vreme. Dom zdravlja zapošljava i čistačicu, na određeno vreme.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem dva zidara, a poželjno je radno iskustvo. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Osnovna škola „Dr Aleksandar Sabovljev“ Ečka raspisala je konkurs za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vreme, za nastavnika razredne nastave u nastavi na srpskom jeziku.

     

    Samostalna radnja „B.U.F.“ Zrenjanin traži tri šivača, sa šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme.

     

    „Guard Popović security“ DOO Beograd zapošljava dva portira – zaštitara imovine za rad na privremenim poslovima u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 062 808 25 26.

     

    „Pop – trade“ DOO Zrenjanin traži tri elektroinstalatera, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 55 10 228.

     

    Poslodavac „Pite ispod sača“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem pekara na određeno vreme.

     

    „Opportunity banka“ AD Novi Sad zapošljava dva bankarska tehničara za rad u Zrenjaninu, na privremenim i povremenim poslovima.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo traži 10  radnika za rad u fabrici u Zrenjaninu, na određeno vreme.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija