Ekonomija

Aktuelni oglasi za posao, traženi radnici različite struke

posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“Manpower” DOO Beograd traži 20 operatera za rad na mašini u proizvodnji. Mesto rada je Zrenjanin, a od kandidata se traži radno iskustvo od 10 meseci. Rad je smenski, a radnici će biti angažovani u kompaniji “Essex”. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 062 296 642.

 

Elektrotehnička i građevinska škola “Nikola Tesla” Zrenjanin oglasila je upražnjeno radno mesto nastavnika predmetne nastave – programiranja, u odeljenjima u kojima se nastava obavlja na mađarskom jeziku. Posao je na određeno vreme.

 

Hemijsko – tehnička i prehrambena škola “Uroš Predić” u Zrenjaninu raspisala je oglas za prijem u radni odnos spremačice, na određeno vreme.

 

Osnovna škola “Mladost” Tomaševac bira direktora na mandatni period od četiri godine. Više informacija na telefon 871 005.

 

Radnja za knjigovodstvo “Tesko 023” Zrenjanin traži knjigovođu, na određeno vreme. Kontakt telefon je 560 158.

 

Poslodavac “Zlatni klas senior” Zrenjanin zapošljava čistača prostorija – spremačicu. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac PR zanatska građevinska radnja “Limar Vaci” Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem limara, na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo. Kontakt telefon je 064 255 49 81.

 

“Compressor & Engine services” DOO Zrenjanin traži jednog automehaničara. Posao je na određeno vreme.

 

“Percamax” DOO Zrenjanin zapošljava dva radnika na ručnoj izradi opreme za ribolov. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 062 237 316.

 

Trafika “Garfild” traži prodavca za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 555 21 86.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM