• VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Klikom do šanse za posao!

    Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja. Ovaj sajam će biti organizovan korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima, saopšteno je danas iz Filijale NSZ u Zrenjaninu.   Sajam se održava onlajn u četvrtak, 30. novembra, od 10 do 16 časova. Registracija se obavlja na sajtu www.nsz-virtuelnisajam.rs   Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Klikom do šanse za posao!

    Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja. Ovaj sajam će biti organizovan korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima, saopšteno je danas iz Filijale NSZ u Zrenjaninu.

     

    Sajam se održava onlajn u četvrtak, 30. novembra, od 10 do 16 časova. Registracija se obavlja na sajtu www.nsz-virtuelnisajam.rs

     

    Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Registracija na veb platformi je jednostavna. Nakon toga svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Oglas za posao: Kompaniji „PETKUS Engineering“ potreban menadžer prodaje

     

    Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi, oni koji traže posao će moći da saznaju kako se piše radna biografija (CV) i da se direktno prijave za ponuđene poslove.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Virtuelni sajam zapošljavanja se organizuje uz podršku Nemačke razvojne saradnje.

     

    Vila Xenos na Zlatiboru: Savršena kombinacija udobnosti i stila! (Foto)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija