• Veliko interesovanje Zrenjaninaca za rad u kompaniji „Linglong Tire“

    Kompanija „Linglong Tire“, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, danas se predstavila Zrenjanincima i predočila im mogućnosti za zapošljavanje.   Promocija je održana u prepunoj velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Zbog neočekivano velikog odziva, intervjui sa zainteresovanim licima za zapošljavanje su odloženi. Najavljeno je da će oni biti pojedinačno pozivani na razgovore, na osnovu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliko interesovanje Zrenjaninaca za rad u kompaniji „Linglong Tire“

    Kompanija „Linglong Tire“, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, danas se predstavila Zrenjanincima i predočila im mogućnosti za zapošljavanje.

     

    Promocija je održana u prepunoj velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Zbog neočekivano velikog odziva, intervjui sa zainteresovanim licima za zapošljavanje su odloženi. Najavljeno je da će oni biti pojedinačno pozivani na razgovore, na osnovu podnetih prijava. Prisutnima, kojih je bilo nekoliko stotina, najpre je prikazan video materijal o ovoj svetski poznatoj kompaniji.

     

    Džang Šuang, menadžer sektora za ljudske resurse kompanije „Linglong Tire“ za projekat u Zrenjaninu, najavio je zapošljavanje oko 200 lica u sledećoj godini, za koja će najpre biti organizovana obuka u Kini.

     

    – Planovi za naredni period utvrđivaće se na osnovu dinamike izgradnje same fabrike. Plan za zapošljavanje ne obuhvata samo prvu fazu zapošljavanja, već i u narednim godinama. Kompanija najpre planira zapošljavanje ljudi na ključnim pozicijama, kao što su elektroinženjeri i mašinski inženjeri, zatim elektrotehničari, električari na održavanju, kao i ostale struke na održavanju – najavio je Džang Šuang.

     

    Pročitajte još: CRNI PETAK: Ovo treba da znate – carinjenje robe kupljene na popustu

     

    On je kazao da će obuka trajati od šest do dvanaest meseci i sprovodiće se i u Kini. U obrascima koji su deljeni zainteresovanima, kao otvorene pozicije za posao navedena su i mesta prevodilaca, IT inženjera, menadžera kvaliteta, menadžera logistike. Danas je podeljen i veliki broj obrazaca za prijave za posao, od kojih je nekoliko stotina odmah popunjeno i predato kompaniji.

     

    Početak rada kompanije u Zrenjaninu, inače, planiran je za kraj 2020. godine. „Linglong Tire“ želi da pre pokretanja proizvodnje već ima obučene i spremne i rukovodioce i radnike. Zbog toga će obuke početi već u januaru i februaru iduće godine. Najavljena su i primanja za zaposlene koja će biti veoma konkurentna.

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. sami svoji proroci….idu da rade u fabriku koja jos nema ni studiju izvodljivosti o zastiti zivotne sredine….

      e moji becekrecani

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija