• Velika tražnja za radnicima raznih profila

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Rusanda“ Melenci raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos jednog višeg fizioterapeuta, jednog pomoćnog radnika, dve spremačice i jednog fizioterapeutskog tehničara. Poslovi su na određeno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Velika tražnja za radnicima raznih profila

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Rusanda“ Melenci raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos jednog višeg fizioterapeuta, jednog pomoćnog radnika, dve spremačice i jednog fizioterapeutskog tehničara. Poslovi su na određeno vreme. Oglas je otvoren zaključno sa sutrašnjim danom.

     

    „Kogim 023“ DOO Elemir zapošljava pomoćnog kuvara za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    „S-IT engineering“ Zrenjanin traži pet informatičara-programera, za rad u Zrenjaninu.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 10 60 796.

     

    Poslodavac „WMM liftovi“ DOO Zrenjanin traži šest bravara sa tri meseca ranog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    „Šljunkara BMB“ DOO Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri vozača teretnih motornih vozila, sa „C“ i „E“ kategorijom. Potrebne su i dve godine radnog iskustva a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 839 8777.

     

    Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo traži nastavnika nemačkog jezika na određeno vreme, sa 44 posto radnog vremena.

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem nastavnika, u zvanju redovnog profesora, za užu naučnu oblast informacione tehnologije. Kontakt telefon je 023 550 501.

     

    „Minel energy“ DOO Zrenjanin traži inženjera tehničke pripreme i razvoja, za rad na neodređeno vreme.

     

    „Čili“ SUR kiosk Zrenjanin traži četiri prodavca za rad u kiosku brze hrane. Posao je na određeno vreme.

     

    „ZR Extra plast“ DOO Klek zapošljava dva majstora u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije, kao i dva pomoćna radnika. Poslovi su na određeno vreme a mesto rada je u Kleku. Kontakt telefon je 063 509 317.

     

    „Dolly Bell“ DOO ogranak „Grey hoteli“ Kopaonik traži 10 kuvara, 10 konobara, 10 pomoćnih radnika u kuhinji i 10 sobarica. Obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana a poslovi su na određeno vreme uz mesec dana probnog rada. Kontakt telefon je 060 80 90 902.

     

    „Sirpek“ Zrenjanin traži četiri vozača teretnjaka sa „C“ kategorijom a posao je na neodređeno vreme.

     

    DOO „Nodular“ Beograd zapošljava četiri bravara za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Istom poslodacu potrebna su i četiri operativna tehnologa, takođe za rad na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Relja junior“ DIOO Zrenjanin traži pet bravara, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno.

     

    Happy kids game“ zapošljava dva konobara, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Isti poslodavac zapošljava na određeno vreme i dva animatora-vaspitača.

     

    Temid“ Pančevo traži 10 radnika za rad u fabrici u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    ZU Opšta bolnica „Sveti Jovan“ Zrenjanin zapošljava dve medicinske sestre, sa šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača za poslove u međunarodnom saobraćaju, potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana a poslovi su na određeno vreme.

     

    „Farkaš trans travel“ DOO Zrenjanin traži tri čistača prostorija, za rad u Zrenjaninu. U pitanju je rad van radnog odnosa – privremeni i povremeni poslovi.

     

    „Inex plus“ DOO Beograd zapošljava pet čistača prostorija za rad u objektu DIS u Zrenjaninu a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 80 99 310.

     

    „Izolir“AD Zrenjanin traži dva referenta komercijale i jednog mašinskog inženjera.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija