• „Valor“ neće raditi nedeljom da bi radnici imali dodatni slobodan dan

    Od petka, 1. juna, diskonti zrenjaninskog distributera pića „Valor“ neće raditi nedeljom. Kako portal zrenjaninski.com saznaje, razlog za ovu odluku jeste, pre svega, pažnja koju u „Valoru“ pokazuju prema svojim zaposlenima.   „Ovo će biti dan koji naši zaposleni treba da provedu sa svojom porodicom, da se odmore, a onda u dobrom raspoloženju i odmorni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Valor“ neće raditi nedeljom da bi radnici imali dodatni slobodan dan

    Od petka, 1. juna, diskonti zrenjaninskog distributera pića „Valor“ neće raditi nedeljom. Kako portal zrenjaninski.com saznaje, razlog za ovu odluku jeste, pre svega, pažnja koju u „Valoru“ pokazuju prema svojim zaposlenima.

     

    „Ovo će biti dan koji naši zaposleni treba da provedu sa svojom porodicom, da se odmore, a onda u dobrom raspoloženju i odmorni da počnu radnu nedelju“, kažu u „Valoru“.

     

    „Valor“ je zrenjaninsko preduzeće koje veoma vodi računa o svojim zaposlenima.

     

    Zadovoljan radnik je važan element poslovanja svakog preduzeća, a u „Valoru“ znaju da cene vredne i odane radnike.

     

    Kao što je portal zrenjaninski.com već pisao, u „Valoru“ su za odanost preduzeću uveli jubilarne nagrade, a u ima radnika i sa 10  i 20 godina staža.

     

    Naravno, ovde vode računa i o potrošačima, pa informaciju o novom radnom vremenu šalju na vreme, kako bi se potrošači blagovremeno organizovali i drugim danima nabavili sve što im je potrebno.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija