• Ustanove iz Zrenjanina objavile nove konkurse za posao

    Dve ustanove iz Zrenjanina objavile su konkurse za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.   Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos farmaceutskog tehničara. Posao je na određeno vreme, a sa punim radnim vremenom. Rad je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ustanove iz Zrenjanina objavile nove konkurse za posao

    Dve ustanove iz Zrenjanina objavile su konkurse za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

     

    Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos farmaceutskog tehničara. Posao je na određeno vreme, a sa punim radnim vremenom. Rad je u apoteci – medicinsko snabdevanje.

     

    Kandidati za radno mesto moraju posedovati IV stepen stručne  spreme, završenu srednju medicinsku školu –  smer farmaceutski tehničar i položen stručni ispit.

     

    Zainteresovani kandidati uz molbu treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, ako je kandidat iz radnog odnosa ili rešenje o upisu u komoru, ako kandidat nije u radnom odnosu. Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

     

    Oglas važi do 11. juna.

     

    Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike u proizvodnji, posao je za stalno

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin objavila je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika za držanje časova iz predmeta Čitanje s lista u srednjoj muzičkoj školi, sa 20 posto radnog vremena, zatim Tambura u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, i Orkestar, u osnovnoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena.

     

    Sva potrebna obaveštenja možete dobiti od sekretara škole, lično ili na telefon 023/561 104.

     

    Koje sve firme i ustanove iz Zrenjanina i okoline traže radnike, možete pratiti redovno u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]